Chcela by som sa spytat, ma tu niekto z vas doma zajaca? myslim ako domace zvieratko. Chcela by som si jedneho maleho kupit do bytu. Tak ale najskor by som potrebovala nejake nazory ci uz dobre alebo zle od niekoho kto ma skusenosti:)
zajacik
Zajace behaju po poliach..ludia chovaju kraliky:))
Rodinna znama ma malej rasy zajacika, teda uz dospeleho zajaca. Nic moc to nie je, kadi a spini kade chodi, ak ho vypusti z klietky. Ak je v klietke, tiez a cistit ju musi kazdy den. Ale sa vraj da naucit, aby chodil na urcene miesto ako macka. Pes sa vy... mozno dvakrat za den. Tento tvor sa vy... aj desatkrat za den. Potom treba davat pozor, aby nahodou neusiel, za nabytok, von z bytu. Mozno sa nauci byt maznacikom a rad sa necha hladkat. Pozor vsak na to, ze tiez moze pohryzt a poskrabat, ak sa mu nieco nepaci. Hryzt bude aj veci okolo, drevenny nabytok, kable a podobne. Tolko skusenosti, hoci nie moje. Poznam to skor len z rozpravania.
ja nimi doma chovám hady, zatiaľ sa mi ani jeden hadík nesťažoval na farbu, veľkosť, pohlavie zajačika--je to proste nenáročný tvor