Kde beriete novú silu bojovať ?

mia

Aj ja mam za sebou mnozstvo problemov,tiez by som sa v tom case pytala ludi,ako nacerpat silu na riesenie problemov a ist dalej.Vela krat som si myslela,ze to uz nezvladnem.Ale da sa to.Vzdy zacni tam,kde je to najsurnejsie.Fakt ti poviem,ze ma tie problemy posuvali dalej a dokonca niekedy som mala pocit,ze na nieco boli dokonca aj dobre.Otvarali mi oci,pocula som aj to,co som pred tym ignorovala.Ver mi,byvala som velky kludas a stal sa zo mna taky bojovnik.Myslim,taka silna zena.Pokial sa nemas o koho opriet ako ja vtedy a mala som dve deti,cize este vetsi dovod byt silna,aby som sa o ne dokazala postarat,bojuj,nedaj sa.Zivot neni niekedy lahky,ale je aj tak pekny a bude aj tvoj.Vela stastia!!!

tish

su veci ktore je treba naucit sa. a treba sa naucit aj vypnut. nepojde to hned a lahko ale pomaly a postupne sa to da zvladnut.

tish

pred riesenim si treba nejako vycistit hlavu. potom si skus prebrat co a v akom poradi je potrebne riesit. neries vela naraz, pravdepodobne nevyriesis nic. a najdi si nejaku cinnost ktora ti urobi radost. staci aj chvilu denne. ale myslim, ze je to dolezite. a ak ti nema kto pomoct a si odkazana sama na seba, ver si a opakuj si ze to dokazes, kazdy problem ma nejake riesenie. len ono to chce niekedy sa len tak zastavit a vypnut od problemov hlavu.

dina

tak vtedy chytím depku,nikto ma nechce,nikto ma nemá rád,som škaredá a stará,a ešte si aj poplačem.Potom sa mi ulaví a hned mi je lepšie.

brunca

toto radim kazdemu-treba mat v zivote svoj osobny dobijac energie- pre kazdeho je to cosi ine- stretnutia s priatelmi, narocny fyz.aktivita-sport,ja mam napr.priatelia,pes,hudba.proste odreagovat sa a dobit sa.neviem ci vies co tym myslim.
no ja ked sa mi to tak fajne nakopi,tak sa to praveze nesnazim riesit,lebo je to este horsie- zamotas sa do toho.necham si tak den volno-vypnem ale absolutne, vycistim hlavu,nabijem sa energiu a potom ak zostanu nejake problemy- lebo vela krat zistim ze uz mnohe pominuli,alebo ich ktosi vyriesil za mna- tak sa ich snazim uz s chladnou hlavou riesit.

ivanček

brunca -vieš je veľa možností sama som optimista ale keď už nemáš energiu a keď nechceš zaťažovať ľudí okolo teba ktorí to tiež nemajú ľahké, vtedy čo robiť? A niekedy treba fakt riešiť veľa vecí naraz, hlavne keď majú spolu súvis. To som myslela, že ako to riěšiť? Ako to riešia iní?

brunca

fuuu ivanček-to si dal ale tazku otazocku.ja neviem,asi humorom- a pomyslenim ze este neni tak zle a ochvilu bude este horsie:-) som ti pomohla co?
hlavne sa nesnazit tie problemy riesit,urcite nie vsetky naraz,ono sa to ani neda-a casom sa niektore vyriesia aj za nas-sami.alebo pridu dalsie este horsie. kazdemu dojdu sily,treba mat okolo seba ludi,co ti pomozu vstat,alebo aspon na chvilku zabudnut na problemy.