Mam dedicnu predispoziciu na krcove zili. Mam 21 rokov a chcela by som sa tomu vyhnut, mozete mi napisat vase rady a skusenosti s tymito stahujucimi pancuchacmi?
Kompresívne pančuchy
Ahojte, aj ked uz dost dlho nepridany prispevok no dam aj ja.. Ja nosievam tieto pancucy, teraz zvacsa len preventivne tie najtensie ak vobec.. Ja nemam krcove zily ale tiez mam ich v rodine a mam sedavu robotu a radsej trpiet s pancucham ako potom so zilami.. Na tie gely neverim aj ked su o tom diskusie ale kto vie..
Nosil som aj tie silnejsie 140 a dalo sa, dokonca som si aj trosku zvykol ale tie 360 to je uz moc.. Ale najlepsie su tie najtensie teda z pohladu pohodlia. Navyse ked je teplo tak si ich moc nedavam kedze jednak som chlap a vyzera to dost na nic na chlapovi, navyse vyzeraju ako a teda to aj su silonky.. Ale ked si zena tak na tvojom mieste by som ich preventivne nosil a ked ta sem tam bolia nohy alebo ich mas take nervozne vecer akoja tak by som ich nosil v klude aj v teple, ved das suknu alebo kratke nohavice a v podstate to mas ok
Tu sú aj podkolienky a aj pančuchy, tieto sú dosť kvalitné, len tak sa nepretrhnú, odporúčam: spodne-pradlo.eu
kolko stoja take podkolienky alebo puncohy? Myslim teda bez predpisu.
Je viac typov?
Ak ano, ktore sa vam najviac osvedcili ?
diiik
cize odporucate mi takeho pancuchy nosit preventivne?
ja mam tiež tie pančuchy ale ked mam nohavice vidno mi na oboch nohach ten pas...neznasam ich strasne stahuju..
kolko vas baby vysla ta sklerotizacia a kolko vam to vydržalo bez toho že by sa vam žily zas vrátili???
mne sa nic nikam nezaryva ,predpisal mi ich cievny lekar,vyhovuju mi pretoze ma neobmedzuju
podkolienky nestacia, treba mat stahujuce pancuchace, krcove zily sa tvoria aj v stehnach. Naviac podkolienky sa navrchu zaryju a priskrtia cirkulaciu krvi.
Ja nosim puncochy len pod kolena som s nimi velmi spokojna a pomahaju mi -odporucam
no, pokial mas pocit unavenych na konci dna aj bez tohom, aby si stala vela casu na nohach, ci robila namahavu pracu, tak ti ich vrelo odporucujem.
Ja som tiez podstupila sklerotizaciu a nemala som s nimi ziaden problem, asi pre to, lebo som vedela , ze je to koli dobrej veci. uz zopar rokov som neznasala leto, koli tomu, ze som si nemohla dovolit nosit sukne a tuto zimu som sla na sklero, plus som nosila poctvo kompresaky a toto leto si vychutnavam mini saty a sandalky..:))
nosila som ich po sklerotizacii zil. su take po stehna, hore je stahovacia guma. velmi neprijemne - aspon pre mna. neznasam aj obycajne pancuchy. ovela teplejsie, hrubsie ako obycajne.