Kto mi napise recept na pribratie?

Príspevok v téme: Kto mi napise recept na pribratie?
lu-lu

ahojte...stravujem sa pestro a uplne normalne..niekedy mam pocit, ze sa az prezieram...mam ale zrejme opacny problem ako vacsina z vas..som strasne chuducka a nedokazem pribrat...vyzeram ako anorekticka, alebo fetacka..proste uz sa hanbim chodit aj po ulici...mam uz svoj vek, ale postavu mam ako nedozrete dieta...lekarka sa mi smeje, ze mam asi len dobry metabolizmus..neviete mi poradit nejaky zaruceny recept na priberanie??..pocula som, ze existuju aj nejake kvapky...dakujem

radca

Dobry metabolizmus neexistuje. Ak clovek toho viac zje, tak by mal aj priberat. AK to tak nie je , tak problem treba hladat inde (Stitna zlaza, zapal v crevach-HP napriklad, porucha pecene, atd...). Takisto je to aj s chudnutim. Ak chce clovek schudnut a nemoze, tak je problem inde, ako v prejedani sa.

joachym

skusil by som kulturisticky princip - roztiahnutie zaludka. jedz kazdu hodinu co najviac ze sa az pogrcias, spravis to 3-4 razy a mas zaludok roztiahnuty. Ale potom je velmi dolezite aby si "rada" jedla, proste nei z donutenia, z lasky z chuti si dat prazenicu z 10 vajec, 5 rozkov s nutelou, pol kial kruacich prs, vela zeleniny, vela ovocia atd. A dalsie dni nejest vela ale vela krat denne po malych davkach a urcite priberies

pajtas

skus pangamin, mne to velmi pomohlo....no,u mna to má iné pozadie velmi som ochorela a napadol ma ž je mi jedno aj ak budem vyzerat ako divá svina len aby som prekonala bolesti a strasné stavy síce pototm zhodim len nech vyzdraviem dne mám an sebe asi 15 kg plus,vyzerám strašn ale žial nie som uplne zdravá ale mozog som si dala ako tak do poriadku,Brala som 3krát denne 10 tab PANGAMIN,po dobu asi 18mes,dokup si všetky vitamíny skupiny B, aj ked pangamin by ti mohol stačit.Mne žial len kilá pribudli ale viac okrem toho že som si dala ako tak do poriadku mozog viac nič,necitim čo zjem jedla som nasilu.nepotrebuješ k tomu lekársky predpis, určite priberieš,ale nechci rýchlo za každý mesiac jedno kilo Ti stačí.A tolko kil nikto nepotrebuje pribrat max 5kg by ti malo stačt.Co ti odporučam zachovaj postupnost, pomalost a pravidelnost.nie rýchlo za krátky čas.Ak vydržíš pomaly tak výsledok je dlhotrvácnejší, aj ked každý odborník ktorý vie ako ludský mozog funguje Ti povie že to máš dané.Ale trochu aj ked tri štyri kg priberiešTi stačí.Možno za rok pri tvojich danostiach za rok tri kg bude velký uspech,a stačí.Tiež mi pomohlo som jedla droždie velmi dobre na mozog a tebe na priberanie droždová pomazánka,jedlá ako uhlohydráty teda kysnuté hjednlá a cestoviny viac tuku Ti prospeje.Sladkosti a čokolády Ti pomožu.

Ak bez uspechu ale ak dodržíš čo som Ti napísala tak ten pangamin pri extremne vysokých dávkach t.j 3x 10 tab denneti musi pomoct, je to prírodný produkt bez akýchkolvek vedlajších účinkov,používaju to aj kulturisti ak potrebuju pribrat na váhe.Dopraj si spánok,a neváž sa každý mesiac, len raz za 3 mes aby si sa zbytočne netrápila.Kup si plnotučné mlieko,vela chleba natieraj lekvárom slaninka ti dobré urobí.

Ak nechceš hned výsledok ale za rok a pol určite trochu naberieš.A ak sa po čase vrátiš spat, nič si z toho nerob, vacsine sa páčia štíhly ludia:)Ani si nevieš predstavit kolký ti závidia a mužom sa páčis bud kludná:)

Možno by si sa mohla naučit aj inak obliekat trocha by ti to pomohlo.A vytaž z toho čo Tebe vadí druhý na Tebe obdivuju ani netušíš :)

wikush

ja ti uuple zaavidim :}, ze mozes jest vsetko.. ale aj tak, vsetci ta tu nabadaju na prejedanie sa a nezdrave veci, z coho potom mozes mat aj zdravotne problemy, nielen problemy s postavou.. na tvojom mieste by som skor volila tu zdravsiu alternativu priberania - oriesky, semena, niektore oleje, napr. taky kokosovy olej je tuhy, mozes si ho natriet na chleba

muay thai

ahojte mam asi tak 178cm a okolo65kg skusal som vela jest alebo brat pangamin ale nic s toho mi nepomohlo chodim 3x do tyzdna na thai box ale aj tak sa moja vaha nemeni mohli by ste mi poradit nieco na pribratie velmy pekne dakujem

micaa

ja mam podobny problem... a pocuvat rady typu: "jedz co najviac tucneho" je riadna blbost!
Myslela som si, ze so svojou postavou mozem jest mastneho kolko chcem, slanina o polnoci, fastfoody 3x do tyzdna. Nerisila som, ved ja si to mozem dovolit, aspon priberiem...
No jasne, krvne testy mi ukazali zvysenu hladinu cholesterolu a kila nikde.
Mne sa podarilo trochu pribrat ked som sa neprejedala ale jedla casto a menej... Viem ze je to casovo narocne, hlavne ked je clovek v praci, zaneprazdneny. Ale pomaha to, presne ako pisal AdamKrt.
Teraz by som chcela skusit nejake proteiny, do posilky ale nemam cas chodit. Viete poradit nieco take s cim nemusim vela cvivit? Dakujem

doubledog

najprv skontroluj, ci je tvoje telo schopne ziviny stravit, ci nahodou nemas poruchu nejakeho organu (stitnej zlazy napr.) alebo nemas nejaku nervovu poruchu

darmo sa budes pchat jedlom, ked sa ti zle vstrebava

potom prip. skus bylinkove caje (alebo aj kvapky) na zlepsenie travenia a zazivania, uprav si crevnu floru napr. laktobacilmi, alebo cistenim criev vlakninou
dobry je aj pangamin
a potom zacni cvicit (najlepsie v posilovni so zatazou) a nasledne viac jest kvalitnu stravu

tvojim cielom musi byt, aby si telo samo od seba pytalo viac zivin
nepomoze ti, ak zacnes viac jest, ak to budes robit nasilu

LOLOK

zdravím, :D no ja som mal podobný problém no zmenilo sa :D ja by som vám odporúčal zájsť si 3 krát do týždna do posilky nájsť si nejaké cviky na webe je veľa fór,jesť aspoň 6 jedál denne ako detskú kašu ovsené vločky, kuracie prsia, morčačie prsia proste jedlá bohaté na bielkoviny a sacharidy tiež je dobré zakúpiť si nejaké proteinové prípravky, na bielkoviny je napr. dobrý tvaroh ale jedzte ho ku večeru najlepšie hodinku pred spaním z cukrom a škoricou proste veľa jesť a cvičiť dobré videá o varení nájdete na fitmagazín.sk mám odskúšané a pomáhajú :D

AdamKrt

Mam podobny problem. Vahu mam sice normalnejsiu, ale sikla by sa aj vyssia. Jem velmi pekne porcie.

Videl som, ako vela ludi jedlo malo a priberali. Naopak, jedlo sa vela a chudlo sa.

Chce to, aby sa inac nastavil metabolizmu. Napr. byval som doma a nepravidelne som jedaval velke porcie. Potom som bol rok na vojenskej sluzbe a tam nejak velke porcie neboli. Ale jedlo sa teda menej, ale pravidelne. O 6h-12h-18hodine. A svet div sa, ked som sa takto zacal stravovat - menej, ale pravidelne, tak som vtedy pribral. Nejedlo sa vela, nejedlo sa do syta. Organizmus mal zrejme pocit nedostatku a robil si zasoby. Ak ma pocit prebytku, nemusi si robit zasoby, ale vylucuje to /podla toho, kto ma aky metabolizmus/.

Takze dobre je skusit asi opak toho, ako sa stravuje teraz.

Tiez, ak sa naberie trochu hmotnosti, moze sa zacat trochu cvicit, nech sa to premeni na svalovinu. Pri malom cviceni sa spaluje tuk, pri vacsom cviceni sa spaluje uz cukor.