Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menej pouzivane znacky kondomov

Príspevok v téme: Menej pouzivane znacky kondomov
AdamKrt

Kondom praskne, ak sa zle nasadzuje /ostane v rezervoari vzduchova bublina/, je maly, alebo ma zlu lubrikaciu.

Skusal som niekolko znaciek, ale poriadne nasadeny - pri poriadnom sexe /tvrde prirazanie zo zadu/ sa roztrhol po case aj Durex Pleasure max, aj extra lubrikovany Primerox XX Lubricated, ci inokedy tiez ACT Aroma od Primerosu.

Pritom bol pouzity aj pripravok Pharmatex /globule/, ktory sam o sebe dobre lubrikuje. Avsak po istej dobe, pri intezivnom sexe vplyvom trenia lubrikacia aj tak vyschne a dochadza k pretrhnutiu. I ked sa mi zdalo, ze tie kondomy su este mastne. Stava sa to ozaj iba pri jednej polohe zo zadu /ked je to dost intezivne//

Tak ma napadlo, skusit ine znacky, modely kondomov.

Ake mate skusenosti napr. s BIX kondomami ?

Alebo Primeros XXL - da sa kupit v niektorom hypermarkete, drogerii, lekarni /ostatne znacky mavaju, ale tento model som nevidel/.

Co dalsie znacky ako CAREX, Masculan, alebo ine ? Mate s nimi skusenosti ? Kde sa daju bezne kupit /nemyslim na objednavku cez internet/.

Ma niekto nejaky prehrad, ktore hypermarkety /ci drogerie/ ponukaju ake znacky kondomov ?

Vacsinou vsade iba clovek vidi Durexy. Tie nechcem a prosim, ani ich tu nerozoberajme, kedze patria medzi najznamejsie.