Chcel by som sa stat bacharom.Viete mi poradid co k tomu potrebujem a kde mam ist...?
Ako sa stat bacharom?
Zdravím,mohol by mi niekto poslať vzor na žiadosť k bacharom a neaké info ohľadom výberu..Ďakujem
mám otázku...mám tetovaie od chrbta cez rameno a konči mi na hrudi...dalo by sa zakryť, ale otázne je či ma zoberú mali ste niekto podobný problém? alebo viete niekto či prijímajú ľudí čo majú tetovanie?
ajajja - na tomto fóre je to úplne normálne. Namiesto toho, aby ti poradili, tak ťa budú súdiť a ešte si aj domýšlať. Nič nové.... Česť výnimkám !
Ach bože, toto sú tak skreslené info a mienky že až :) Nerozmýšľali ste, že podstatná môže byť finančná motivácia + tie výhody ( a nie je ich málo ) okolo toho? Môj muž si tiež pred rokmi dával žiadosť a verte, že on ani náhodou nie je človek, čo by mal potrebu nad niekým vládnuť alebo niekomu niečo dokazovať. Bolo to len kvôli prachom. No ale nezobrali ho :) Takže asi ako vo všetkom - nemôžete hádzať všetkých do jedného vreca a tým skôr keď človek nevidí tú samotnú prácu a okolnosti okolo toho. Ak si myslíte, že " bachar " celý deň do väzňov skáče, buzeruje ich, alebo mláti obuškom tak ste na omyle. A treba myslieť aj na to, že nie vždy to s tými hajzlíkmi za mrežami ide po dobrom. Akurát teraz som mala možnosť jedného neskutočne arogantného psychopata z nemenovanej mafiánskej skupiny vidieť. No ja by som už vybuchla a jednu mi pridrb@la a tí chalani len v kľude a pohode mu 1000x povedali nech sa ukľudní.
2 uvaha presne tak :) akoze podla mna su to ludia co chcu mat nad niekym moc ...
0vecka, takých nie je zas tak veľa :) Aj keď nájdu sa aj také " dôležitejšie " typy bacharov, tak ako napr. aj u policajtov nájdeš chalanov, čo sa v tom tak trošku vyžívajú. A napr. v takom ústave s minimálnym stupňom stráženia ani nie je potreba sa ventilovať na väzňoch ...
Čo za človeka môže túžit stať sa bacharom?
Mozog pretavíš do svalovej hmoty a spravíš fyzické testy na školskej úrovni (beh, kliky, brušáky, zdvihy, na iné si nespomínam).
2 ajajja to verim lebo svoje problemy si ventiluju na veznoch a teda rodina ma pokoj :) ...
Žiadosť si pošleš priamo do väznice, kde chceš robiť. Ale tá tlačenka tam je nehorázna, ak nemáš známosti, nedostaneš sa tam.
moska8, nedramatizuj :) Možno si to vyštudovala, ale v praxi nerobila. Poznám xy " bacharov " nakoľko robím v tejto oblasti,ale žiadny z nich nemá žiadnu poruchu osobnosti. Sú to úplne normálni chlapi, s normálnym životom, rodinami, záujmami a problémy majú len také ako my všetci ostatní ... :)