checem sa spytat .. mam17.. rokov. mam priatela a vcera sme sa prvykrat milovali.. vysla zo mna krv ale len trochu.. a dneska ked sme boli zase spolu. zase sla krv.. prečo?
Prvykrat
Sandra neboy sa...sak predpokladam ze si bola panna a pretrhla sa blana.
Mnoho Bab to zazije po prvy krat aj s tim krvacanim. Neboy nic neni zle setko ej OK...mali ste si dat pauzicku tizden setko yb sa zacelilo a zahojiloa pohoda mazes bez problemov asi do 45ky:Dpotom mazat nebudes:D
no ked si das na ten prst kondom tak sa nemusis nicoho bat:Dale nie fakt, ved toto tu rozoberaju ludia, ktori nie su na sex este zreli...
DancaBB nic v zlom ale mozem sa ta spytat ze ci mozem byt tehotna z prstovania?
sorry, zle som precitala..ale bez urazky, ale vedomosti ma tak na 14..ja neviem..ale sak ja som taketo veci cedela a mala som 15...a pritom som mala prvy sex v 18...a nikde som si to necitala specialne alebo tak.proste som to vedela...preto stale tvrdim ze taki, ktori o tom nic nevedia, nech nesexuju a potom nech sa tu nevypytuju hluposti typu: mozem byt tehotna z prstovania a podobne zalezitosti, alebo strasne sa boja po prvom sexe neviem coho vsetkeho..tak nech ho proste nerobia
DancaBB a tebe nehovori nic take ze ked ides odpisovat na nejaky prispevok najprv si ho cely precitas?? sandra ma 17
take nieco ze pretrhnutie blny ti nic nehovori?kolko mas prosim ta rokov?
Pretrhnuta panenska blana krvaca, zahojenie rany trva este par dni, preto si krvacala aj na druhy den..este sa ti rana nezacelila