Farba loreal casting creme gloss - skúsenosti

baska :-*

ahojte... potrebovala by som poradiť. Mam tmavšie, hnede vlasy a chcela by som skúsiť mahagónový odtieň od palette. Ale potrebujem vedieť či by mi to aspoň chytilo a ako dlho sa zmýva...
Ďakujem.

nightmare281

cauko baby je tu nejaka co by mi vedela poradit? no takze uz asi rok som si farbila vlasy hennou ale skor na vyzivenie ako na nejaku zmenu farby. ale k veci chcem si ofarbit vlasy s loreal casting creme gloss ebenova cierna. ale v navode som nasla ze vlasy farbene hennou nesmu farbit a potom na stranke som nasla ze musia byt uplne odrastene a ja som si farbu uz kupila :) tak ci je tu nejaka co pouzila tuto farbu po henovani? odstup od posledneho henovania mam 6 tyzdnov. kludne este pockam s farbenim. len ak mate niektora skusenost budem vdacna za odpovede :) potom by som sa chcela neskor vratiti k henne ale chcem vyraznejsiu zmenu farby ktoru hennovanim moc nedosiahnem. dakujem za precitanie otazky a vase odpovede :)

kardashian

a kazda farba ci uz loreal,palette,garnier alebo dokonca aj henna odrastaju a zaroven sa teda vymyvaju...ale farba pokial je kvalitna by mala vydrzat na hlave 3-4 mesiace...s tym ze sa bude vymyvat alebo odrastat teda. sak viete ze kazdy mesiac vam narastu vlasy o 3-4 cm ... či? :D

kardashian

kindervajko - ja osobne som si farbila vlasy od 14tich alebo 13tich a zacalo to blond melirom od palette ktory som uplne po*rala lebo som nemala ziadne skusenosti s farbenim a robila som to sama...dopadla som tak, ze pol hlavy bolo zafarbene, pol ne :D a vzdy som pouzivala palette..momentalne mam dost odrastene vlasy 3/4 hlavy mam odrastene a na koncekoch mi zostalo palette sampon..posledne palette som si dala v maji 2010 a boli to dva odtiene - cokoladovo hneda a mahagonova taka tmavsia...chytilo m ito do cierna!!! :D a stale mam na koncekoch zvysky a to uz rok...teraz to vyzera byt take jak hrdzave...no ale pome k tvojmu problemu...palette by som ti moc neodporucala lebo su to dost agresivne farby takze ktorukolvek len nie peltte ak mas svoje vlasy aspon trochu rada :P hennu som tiez cchela skusit ale tak jak som si ju vzala z DM-ky tak som ju tam aj vratila lebo by som si potom na nu nemohla dat druhu farbu zevraj...lebo to mas vlastne farbu na baze kovu a na tu by ti ziadna chemicka ako napr.palette nechytila..mozno chytila ale radsej som to neskusala :D a z lorealu skus zmiesat odtien pralinka a ten tmavohnedy ci aky to bol..ciernej sa dost tazko zbavuje