Co skutocne vybieli zuby?

terezz

prosim vás sódu bikarbonu s citrónom naozaj nie! študujem zubne lekárstvo a nie som blbec, ja viem ze teraz vsetci chcete mat hollywoodske úsmevy a ze táto metoda sa zdá byt účinná ale vy nevidíte co Vám to spraví potom...potom dobehnete k doktorovi a plače neskoro...

ivet777

Baby na vybielenie pomaha zubna pasta CREST 3D whitening, u nas sa v obchodoch nepredava ale skuste na nete sa da objednat. K tomu si kupte jednozvazkovu kefku Curaprox a vycistite zub po zube, ja som mala flaky na zuboch od kavy cigariet.... Na prvy krat mi zmizli normalne som nechapala a po tyzdni pouzivania tej pasty som mala zuby belsie snad aj o 5 stupnov. Stoji hadam 13e, ale oplati sa... Bielenie u zubara je drahe a zuby su citlive potom. S touto pastou budete vsetky spokojne a prekvapene ako to je mozne a bez citlivosti.

hugov

s mierou urcite soda bikarbona neuskodi zubom... ziadny profesional ti nepovie ze je to dobre lebo by prisli o zakroky ktore stoja 100-vky eur.. uvedomte si ze hydrogenuhlicitan sodny (NaHCO3) je zasada.. nieje to ziadna kyselina ako citron.. moj zubar je sukromnik.. je znamy a prisiel som s tym ze z diskusii na nete som prisiel na to ze asi je najlepsie vybielit si u teba a ze nech to stoji co chce chcem to.. a on ze raz denne si prejdi zuby sodou bikarbonou( nie cely tyzden) a mne sa ziadna sklovina neposkodila.. robte si co chcete ale je to len o biznise,..

Danielle24

Ahojte. Má tu niekto skusenosti so zubnou pastou Rembrandt Plus / Swissdent ??
Je bezpečne ich používat nepretrzite alebo len raz za čas ?

jana B

Hmm a co tak zubna pasta, ktora obsahuje sodu bikarbonu...paradontax .. kupila som si ju, lebo je bez floridu a taku som zrovna potrebovala...chuti sice hnusne ale tiez mam po nej krajsie zuby.

sara25

PROSIM TA hlavne nepočúvaj rady typu soda bikarbona a pod.

RADIM - crest whitestrips pasiky na zuby, ja som si ich kúpila /stoja 60eur/ zuby kráááásne !! vybielili, všimlo si to aj moje okolie a po pol roku sú stále biele. Vyhrali 1. cenu za bieliaci produkt v Amerike takže niečo na tom bude ;) určite vyskúšaj budeš spokojná. Ja som mala profesional effects - tie sú najlepšie, lepí sa to 20 dní. Objednaj a neoľutuješ