nemame sex

Príspevok v téme: nemame sex
cica

Ahoj. Moj priatel uz dlhsiu dobu nema vobec chut na sex. Milujeme sa 1-2 krat do mesiaca. Jemu to vobec nechyba. Som z toho smutna, neviem v com je chyba. Ked sa milujeme tak je to dobre, paci sa to mne aj jemu. Len ho k tomu treba stale nutit. Sme zasnubeny od leta a chceli sme sa brat, ale ja vazne uvazujem ci je to spravny krok. Bojim sa ze sa to nezlepsi a manzelstvo bude utrpenie pre nas oboch. Poradte ako to dat do poriadku.

cica

ahoooj vsetci :) tak sa to dava do poriadku :) sa veeelmi tesim. aj nas vztah je o vela lepsi. konecne sme si uvedomili co jeden pre druheho znamename, nastastie este nebolo neskoro :) dakujem za rady a pochopenie. velmi mi to pomohlo :) prajem krasne vianoce a drzim palce vsetkym, lubte sa :)

gomez

Slečny, asi ste dominantné vo vašich vzťahoch. Aktivita je vo vašich rukách. Čiže je to na vás: ako si večer postavíte stan, tak budete spinkať.
2 anjika: ja som tiež tridsiatnik a nie vždy sa my chce ale vždy privítam s nadšením trochu počiatočnej motivácie od partnerky. Ako sa do hory volá...

katika88

Cica som rada ze sa to ako tak poriesilo ale podla mna tvoj frajer je po zdravotnej stranke uplne ok a nepotrebuje lekara.Skratka su chlapi ktory to nepotrebuju az tak casto a ked sa k tomu prida este praca tak vysledok je taky ako vidis.U nas je to take iste.

bublifuk

evicka ja ta uplne chapem. tiez nemam taky sexualny apetit ako moj frajer a je to blbe lebo nechapem preco totiz ked uz k tomu pride tak je to krasne ale mne sa jednoducho nechce. je to normalne???

evicka

Ahojte!
A co v pripade, ze zena nema chut na sex. My sme neboli spolu 2 mesiace a mne to absolutne nechyba. Len sa citim dost blbo kvoli nemu. A hlavne sa bojim, aby si nenasiel nahradu. Zial moznosti na to ma dost.

cica

katika88: vcera sme sa rozpravali strasne dlho. povedali sme si vela veci a slubil, ze s tym nieco urobi, pojde za doktorom ... mame toho vela obaja. velmi pekne dakujem za rady, hned sa citim lepsie :)