Ide tu o to,že doteraz sme mávali sex s priateľom v priemere 4 krát do týždňa..Nedávno bol ale na spovedi a kňaz ho dokázal natoľko ovplyvniť,že sa už nechce milovať..Ja som mu povedala,že to teda vydržím aj ja,ale neviem,či sa to vôbec dá..
SEX UŽ BOL...ALE NASLEDUJÚCE MESIACE A MOŽNO ROKY NEBUDE..ČO S TÝM?
wauka: absolutne sa nechcem starat do tvojho a priatelovho vztahu, ale mam jednu otazku-co tym dosiahnete, ze sa prestanete milovat, kym sa nevezmete? Ved ste sa uz milovali a viete, ze je to cosi krasne a urcite to nie je hriech, ked to je z lasky...takze naozaj nechapem-co na tom ta svadba zmeni? co na tom zmeni "nejaky papier" ze uz ste svoji?...ale naozaj to neber ako utok, len proste to vase rozhodnutie nechapem, ze co tym nemilovanim az do svadby ziskate?
tak to si radsej nepredstavujem co bude robit vzdy ,ked mu niekto niečo poradí=odporučí
ked mu farar povie, aby skocil do studne, tak tam skoci??
nema nahodou inu a toto ti poedal ln aby s tebou uz nesexoval? lebo mne tato moja formulka pride ovela uveritelnejsia ako to ze ho ovplyvnil nejaky farar, to robi ministranta? chodi vkuse do kostola alebo sa chce stat fararom?nemyslim katol...
noo tak teda klobuk dole pred rvojim priatelom!!! je to super, no a klobuk dole aj pred knazom, kedze dokazal takto ovplyvnit tvojho priatela. Bude to pre vas tazke vydrzat a mozno aj vam este "parkrat" ujde, ale cni sa ta snaha.. no a ako ktosi tu napisal, ze sak hriech uz ma a je to jedno, to nie je pravda, lebo bol na spovedi a ked tomu veri, tak mu Boh odpustil...
Ja vam v tom drzim palce, bude to ale fakt velmi velmi tazke, ked ste boli tak zuvyknuti, lebo my sme boli zvyknuti raz dvakrat do mesiaca a taktiz sa snazime prestat do svadby-vydrzat, hoci je milovanie krasne...
JUVA, na jednej strane je to pekne, ze chalan sa dokaze tak zmenit po spovedi a chce byt v niecom lepsi, lebo podla cirkvi ma byt sex az v manzelstve. Asi ma vycitky svedomia. A ked uz aj nejaky sex, tak len s rozumom vediet plodne a neplodne dni a bez akychkolvek barier. Podla mna sa to da vydrzat, len dlho a tazko si clovek odvyka, ked bol zvyknuty tak casto sa milovat. Predstav si, ze siel niekde do zahranicia a ze tu nie je, co by si vtedy robila? Sla by si za inym?
preboha a ot ako sa moze nechat ovplyvnit neakym fararom? to je uz jedno...ved hriech uz ma..
trapne:-Dpovec priatelovi ze uz nezije v stredoveku:-D
No len ci to nepochopil zle ten tvoj priatel ... nie ze nemat sex, ale zmenit sa z priatela na manzela by sa mal ak ho to tak trapi ... skus sa s nim o tom porozpravat (ze v com je vlastne problem a ako si to predstavuje do buducnosti) ak bude ochotny ..