Bolesť pri močení

michal13

ak mate problem s mocenim skuste vyskusat produkty tianshi je to cinska medicina kontaktujte ma na Nufi.nufi@zoznam.sk

karkulka

Hlavne treba vela pišať :) aby sa tie bakterie ktore zapal sposobuju vyplavili von ... a potom ist za doktorom bud urolog ak je to z prechladnutia alebo gynekolog pokial si myslis ze to moze mat suvis s pohl.stykom lebo aj takto sa to da ked sa pri tom zatlacia bakterie do mocovej trubice ...ja osobne som to mala vzdy vyliecene liekmi od gynekologa ktore neboli len antibakterialne ale aj antimykoticke ...ale to len v tom pripade ako som spominala ...inak zapricineny zapal moc.ciest je bakterialneho povodu preto sa lieci antibiotikammi do pusy ...tiez si myslim ze zanedbat to nieje ziadna vyhra takze radsej utekaj za nejakym MUDr.com :)))

nena

Ak ti môžem poradiť, choď čím skôr k urológovi. Spraví ti potrebné vyšetrenia a povie ti, čo ďalej. Tento problém mám. Myslela som si, že je to len zápal močových ciest a len som pila urologický čaj. Doktorka ma poslala k urológovi a ten mi povedal, že mám chronický zápal močového mechúra. Mám liečbu na 3 mesiace. Na to treba dávať pozor. Radšej sa daj vyšetriť odborníkom, lebo ak to zanedbáš, môže to byť ešte horšie.

daduša21

Dnes som si kupila urinal manosa,ze to ma prejst do 24 hodin,ale k doktorke sa mi s tym nechce nejako ist,a ani nemam na to cas,ale a ked mi to prechadza,tak je to hadam ok?ci?

jaja

Zápal močových ciest máš z prechladnutia.Vyskúšaj urologický čaj,prasličkový alebo zo zlatobyle.A ku tomu sedacie kúpele v slanej vode.Ale určite by si mala ist aj k lekárke, aby Ti dala vyšetrit moč.Ak je tam bakteriálna infekcia treba antibiotickú liečbu.So zápalom moč.mechúra sa netreba zahrávat.