Chodim s priatelom uz dlhsiu dobu. Mali sme uz spolu uplne vsetko,okrem "lizania".
Mne by to aj bolo prijemne ale bojim sa,ze sa mu zhnusim,ze to bude dole zapachat a bude to nechutne slizke a mokre!!!!!!!!! Mam sa toho bat!Predsa to ani on nikdy nerobil a moc po tom tuzi!
ORAL-chalan babe!!!!
oral je super vec...ja ho velmi rada robim...a samozrejme ze som rada ked ho niekto(priatel)robi mne!!!neviem si predstavit lepsiu predohru...
len mu poriadne drz usi ,ale podla boha pravdy,by si mu mala po tom krasnom zazitku fajcit,inak je to od teba spinavost...
je zaujimave, ako ludia neskoro prichadzaju na niektore dobroty...:)) je to samozrejme kazdeho osobna vec, ale ja si neviem predstavit, ze by som svoju partnerku nelizal.....a pravdu povediac - myslim si, ze ked ho to nenapadlo sameho, tak to asi nebude take jednoduche.. a ozaj... ty si mu uz oral robila????
joj moja, to treba vyskúšať a uvidíš, aký je to slastný pocit, vtedy nebudeš nič iné vnímať, len ten jeho jazyk a ak je zručný, o to lepšie, viem o čom hovorím!
určite to skús...ja som muž a mne sa to veľmi páči...vôbec to nieje hnusne (teda ak nemaš nejaku plesen a tak) je to pre mna prijemne a hlavne ma vzrušuje ked vidim čo to robí s mojou priateľkou...určite to skúste nebudeš ľutovať
Zapachat? :) to je sice problemik ale lahko riesitelny kedze voda tecie :) a ta chut stiav..ak sa mu to pozdavat nebude tak sa mu to asi tiez nebude chciet robit :) ale to je otazne pretoze ten moj je z toho vyslovene happy a paci sa mu aj ta slana chut :) a takisto uprimnost nadovsetko v tomto smere ..naviguj ho povedz mu co sa ti paci a co nie :) takto to urcite dotiahnete do siedmeho neba hehe :P mimochodom ak ta pri tom bude vediet poriadne rozpalit myslim ze to bude chciet robit castejsie ako ty sama :)) sexu zdar
viki,nemusis sa nicoho bat,aj mne to bolo cudne,ked mi to prvy krat robil,ale je to fakt skvele,ale vzdy mu povedz,ked sa ti nebude nieco pacit
neboj, bude to super, isto sa mu nezhnusis!!! isto :) no si ju radsej poriadne umy :) take drobne rady :
a ak mas problem s kvasinakmi (vtedy je to kysle, take ee, ale nie az take co by nezvlado :D )daj si tam lyzicku bieleho jogurtu (nie tie chcemicke sracky ako danone, jogobela,.. ale klasicky lacny biely jogurt) den predtym, upravi ti to mikrofloru.. (si mozes tad i tak, to ti neuskodi.. )a jedz vela citrusovych plodov, potom je sladsia chut..
a este jedno, hovor mu co ti robi dobre a co az tak nie, naviguj ho! bude to lepsie pre teba aj pre neho :) nech sa dari :D
nemas sa coho bat, obidvom sa vam to bude pacit.