Ak niekto ma dobre odporucanie na dobru, serioznu cestovku, ktora robi Bulharsko za rozumnu cenu, tak poprosim o vyjadrenie. Ďakujem
lacná dovolenka v Bulharsku
jasne,,aj ty mozes:D
keby ti nahodou prisiel pod ruku nejaky dobry pobyt pri mori, tak posli stranku. dakujem
ja byt na tvojom mieste, tak hladam..ja som hladala a vyberala si,aj ked sme isli po prvykrat...podla mna su to nie male peniaze a treba uvazit, ako to investujes...my sme cakali na ten last minute 2 tyzdne, uz sa mi o tom aj snivalo,ale oplatilo sa.
syn ma 8 rokov, ale nenasla som zatial nikde, kde by mal nejake vyhody
ale ved ked ides so synom,to byvaju pre deti aj zadarmo pobyty,nie??aj do 12 rokov som videla...niekde dokonca aj do 18,ale to asi uz nedavaju...ak nie je stary,tak mozno to by sa oplatilo viac.naco platit taku velku sumu pre dieta..
ja tam pojdem len so synom, takze nejak extra sa tam prejedat nebudeme:-))a ja nie som nejaka velka jedacka. velmi pekne ti dakujem, si mila
bulh, bez stravy sa da v Bulharsku..je to tam dost lacne. my sme chodili skoro kazdy den pravidelne tak okolo 16h sa najest do takej restauracie...uroven to nebola vysoka,ale za 150sk ta vyslo pivo,polievka a nejake druhe jedlo vsetko spolu..ja som tam jedla len dvakrat za den...rano tie ranajky a potom ked sme isli z plaze a uplne to stacilo. no len tym chlapom to je asi malo:D
zuzana175,
dakujem za odpoved, tiez som pozerala na tu istu cestovku na nete a najviac sa mi pozdavala. ja by som rada isla v juli, no nasla som termin koncom juna, kedy je to asi o 100€ lacnejsie. je to na 11dni a 10 noci, bez stravy,letecky a za 2 osoby je to cez 22tis.
bulh, my sme boli minuly rok so Solvexom v Bulharsku za 10 000 letecky s poplatkami, a ranajky v tom boli..dalo sa v pohode. ale to bol last minute, musis cakat na lacne. a kedy chces ist?