Čo mi je?(depresia?):(

Príspevok v téme: Čo mi je?(depresia?):(
Lonely

Ahojte, chcela som sa len spýtať, či tieto moje príznaky môžu byť aj depresia (mám 16rokov). Jednoducho som furt smutná, podráždená, celý deň som unavená, aj keď spím aj 8-9 hodin, pristihla som sa, že za celý deň zjem len jeden chleba a inokedy, že sa moc prepchávam jedlom, nič sa mi nechce som neskutčne lenivá, furt sa stresujem kvôli ničomu dá sa povedať, ťažko sa mi v škole sústredí a niekedy každy deň vlastne cítim v svaloch ako keby mi dunili neviem také brnenie to ale nemusí vôbec súvisieť, proste cítim sa ako keby som nemala pre čo ďalej žiť ale na samovraždu nemyslím na to by som odvahu ani nemala...ak viete tak mi prosím poraďte, či je to somnou také zle:)...ďakujem

jazunka

Ahoj Lonely, ja si myslim ze o depresiu môze ist, ale skôr o nejaku lahsiu formu, mala by si sa o tom poradit s nejakym odbornikom, nielen so vseobecnym, tí o tom vedia velky prd a predpisu ti hocičo, tak ako moj. Cim skôr to budes mat pod kontrolou tym lepsie. Ja mam tiez depresie, od 21 a teraz mam 24... pamataj ze choroba si vek nevybera, tak to ries a netrp:) vela stastia a odvahy

darika

To mozes mat depresiu.Ja neviem,ja nie som odbornik,len urcite chod k odbornikovi.Ak mas aj bolesti hlavy,tak mozes trpiet chronickou unavou,co je dost zavazna choroba.

Lonely

Asi pred mesiacom som bola na odbere krvi a všetko som mala v poriadku aj železo. Tento stav mám ale už aj rok.

rebeka1100

presne aj ja sa tak citim.. spim cele dni som stále smutna ... dufam,ze nemam nejake depresie.. zit ma bavi.. len sa mi nic nechce.. mozno to je len pocasim.. mozno fakt chyba zelezo ake su priznaky ked chyba???

Lonely

No tak dosť často sa hýbem, doma aj posilujem, behávam, tak to asi nebude ono. A čo sa týka smädu tak furt mám pocity sucha a potrebujem furt piť.

jajka001_

ahoj, a sportujes? sport by ti pomohol alebo aspon pravidelny pohyb. na odreagovanie, je to dobre pre organizmus, pre travenie, pre pravidelny spanok.