Problem so sexom

Príspevok v téme: Problem so sexom
ASAGRA

Chodim s priatelom 3 roky a mame obaja 21 rokov, mam problem vyvrcholit a v poslednej dobe u mna vzrusenie opadne, ako partner do man vsunie svoj penis. Chcem sa spýtaťm, že pokial som v detstve bola sexualne zneuzita neznamim clovekom, a moj prvy vztah, sexualny, bol tiez katastrofalny , tzn., že moj priatel ma bil a nutil k sexualnym veciam, ktore som nechcela robit, cize ma zneuzival, ci to moze byt v spojitosti s tymto mojim stavom v aktualnej dobe. Prosim o radu ako si počať ďalej, pomoc som vyhľadala pred rokom v mojom rodnom meste, kde mi psycholog povedal, že mam zabudnut na minulost a mam zit v realite odvtedy som pocot nehladala. Lenze situacia sa zhorsila a bojim sa ako sa to skonci. Vopred dakujem za radu Monika

sevastok

Podla mna to ani nemusi byt tym co sa ti stalo predtym, lebo ja mam to iste a nic take sa mi nikdy nestalo v detstve.
Tiez som vzrusena a ked priatel do mna vnikne, tak cele caro opadne a uz to je automatika:(

pepamate

Ahoj,
moj nazor je, ze pokial si mala so sexom take zle skusenosti ako opisujes urcite je to u teba psychicky problem a ak ti jeden doktor nevedel pomoct skus ineho... drzim palce. A skus sa o tom porozpravat aj s tvojim priatelom, vie o tvojej minulost? Mal by. Mozno spolu to dokazete lahsie prekonat.