Chodim s priatelom 3 roky a mame obaja 21 rokov, mam problem vyvrcholit a v poslednej dobe u mna vzrusenie opadne, ako partner do man vsunie svoj penis. Chcem sa spýtaťm, že pokial som v detstve bola sexualne zneuzita neznamim clovekom, a moj prvy vztah, sexualny, bol tiez katastrofalny , tzn., že moj priatel ma bil a nutil k sexualnym veciam, ktore som nechcela robit, cize ma zneuzival, ci to moze byt v spojitosti s tymto mojim stavom v aktualnej dobe. Prosim o radu ako si počať ďalej, pomoc som vyhľadala pred rokom v mojom rodnom meste, kde mi psycholog povedal, že mam zabudnut na minulost a mam zit v realite odvtedy som pocot nehladala. Lenze situacia sa zhorsila a bojim sa ako sa to skonci. Vopred dakujem za radu Monika
Problem so sexom
Podla mna to ani nemusi byt tym co sa ti stalo predtym, lebo ja mam to iste a nic take sa mi nikdy nestalo v detstve.
Tiez som vzrusena a ked priatel do mna vnikne, tak cele caro opadne a uz to je automatika:(
Ahoj,
moj nazor je, ze pokial si mala so sexom take zle skusenosti ako opisujes urcite je to u teba psychicky problem a ak ti jeden doktor nevedel pomoct skus ineho... drzim palce. A skus sa o tom porozpravat aj s tvojim priatelom, vie o tvojej minulost? Mal by. Mozno spolu to dokazete lahsie prekonat.