****NEPOKOJNE NOHY *******!!!!!!

myk myk

ked mam nepokojne nohy,pomoze mi,ked si ich po kolena obviazem elastickym obvazom,a dam si ponozky.Chlad mi vtedy nerobi dobre.

mulinka

teri78 aj ja trpím tymito nepokojnými nohami a je to velmi zlý pocit,ktorý kto nemá nepochopí,ako píšeš.Vyskúšala som rôzne lieky,vitamíny a nič mi nezaberá na to ,môžeš mi napísat aký liek ti dala lekárka na to,na moj email? dakujem.

prekrvit

Niekde sa udáva príčina nepokojných nôh ako nedostatok magnezia, niekde ako nedostatočné prekrvenie, niekde ako následok neurologickej poruchy. Pokiaľ nezaberie magnezium, či nejaký krém je dobré navštíviť neurológa. Mimochodom vraj by takýto ľudia nemali cestovať lietadlom, tuším sa vyskytol taký prípad keď žena mala syndróm nepokojných nôh, podcenila to a cestovala lietadlom a v tej výške umrela na trombozu.

teri78

syndrom nepokojnych noh nie je este celkom prekuknuty v medicine.tiez ho bohuzial mam a kto ho nema nevie o com piseme.neurologicka mi predpisala liek ktory mi hned zabral a dufam ze bude fungovat aj dalej.nazov ti mozem poslat mailom

jaja_jaja

Ja som mala ten istý problém, dostala som sa k dvom krémom a začala som užívať doplnky výživy. dosť mi to pomáha. Tiež mám sedavé zamestnanie a niekedy som už nevedela ako si ich mám položiť. Dokonca som si sadala tak, že som si na stoličku pokrčila nohu a sadla som si na ňu.Potom som si nohu vymenila. Neviem či to píšem zrozumiteľne.Nechcem tu tie krémy menovať,aby som neporušila pravidlá fóra. Ale ak napíšeš na môj e-mail odpoviem.

kamcatko

Nemam s tym priamu skusenost, skus na neurologii, tam ti odborne poradia.

objavuje sa pri sedavych zamestnaniach, tak asi by to chcelo pohyb.