Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubi ma????????

Príspevok v téme: Lubi ma????????
smutna1

ahojte...mam jednu otazočku..a chcem vediet čo si o tom myslite ..alebo mate s tym skusenost....Mam priatela ktoreho lubim a on lubi aj mna teda aspoň dufam...častokrat mi to povie sam od seba...ale niekedy mam taky pocit že to nie je pravda...on proste nie je s tych čo by sa stale obymali alebo bozkavali ale inym sposobom prejavovaloi svoje city okrem slov...a ja teraz neviem či to mysli važne že ma lubi..alebo su to iba prazdne slova...nie sme spolu ešte moc dlho iba mesiac zatial..dakujem za radu

whee_ee

zjuz, viem... to len ja som taka sisi, ze som sa v 15 takto viazala:D..ale nelutujem.... naucilo ma to dost, a musim povedat, ze urcite zmenilo k lepsiemu...

zjuzjika

masatko ja som vztah mala az ako 19roca a trva mi doteraz, takez som aj rada ze som sa nikam neponahlala , neunahlila a vsetko si premyslela, lebo ako prilezissti bolo ale ja som nechcela vies..... no a jasne ze treba mat vyjasnene neake otazky okoolo vztahu a byvania napr a az pootm je na rade svabda podla mna...

zjuzjika

whee ja som to myslela inak to bezproblemove, ja som vtedy nemala este vztah a len to bolo take skvele uzivala som si pubertu, skolu, kamaratov a nic som si nepripustala...a teraz je to o niecom inom, ked ma clovek o 7 rokv viac vies, mylsim tie povahove vlastnosti a pohlad na zivot a vsetko...

masasko

zjuzjika, ono to prichadza aj s vekom. v tych 15... sa nechces este tak viazat len sa ucis ako sa ten vztah vobec buduje, ale casom to uz chyba ta opora toho druheho...

masasko

nas Kulino (kocurik) je zas srotovnik nestiham mu kupovat konzervy.musim ho naucit na domacu stravu ci co.
manzelstvo je na cely zivot aspon by malo byt a nechcela by som, aby sme sa zobrali a az potom zacali riesit co dalej zo zivotom.

whee_ee

zjuz, nezabudaj ze aj ja mam 17, aj ked uz na konci a vidis ake to mam vo vztahu:D:D:D... ziadne bezproblemove:))... ale tiez by som to rada vratila na zaciatok..na to spoznavanie..ked ti tak stale simra v brusku :)))) ale tak vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody:)

zjuzjika

masatko aj ja by som niekedy chcela mat 17 a len tak si uzivat zivot ako vtedy bez problemov vsetko...a aj tie nase zaciatky,ked si na ne spomeniem boli uzasne..samozrejme aj teraz je to fajn... hlanve viem uz co kedy mam a nemam radsej povedat a je to take intimnejsie.....
smutna zober havinka na veterinu, tam ti najlepsie poradia....

smutna1

noo a moj havino nechce vobec papat už druhy deň nič..ani klobasu ani pyškoty ani polievku všetko čo lubi ani jedno s toho som s toho na nervi sa o nu bojim....noo to je rozumne že to takto berete...veru podstatne je byvanie a svadba

masasko

zjuzjika, dlhy vztah je super je tam istota, poznas toho druheho, nie ste len frajeri, ale aj najlepsi priatelia. ale niekedy by som chcela mat znovu sladkych 16

zjuzjika

masatko mas uplnu pravdu, aj mne chyba ta neistotana zaciatku vztahu co byva, to zvieranie v zaludku, lebo neives so ten druhy urobi a to hanbenie a avsetko.... my sme spolu uz 4.5roka a uz to nie je take ako bolo, nehovorim ze je to zle,ale....zase aj toto ma neake vyhody, takyto dlhodobejsi vztah, je to taka istota a hlavne jeden druheho uz pozna a vie presne co a ako na neho :-)