ahojte...mam jednu otazočku..a chcem vediet čo si o tom myslite ..alebo mate s tym skusenost....Mam priatela ktoreho lubim a on lubi aj mna teda aspoň dufam...častokrat mi to povie sam od seba...ale niekedy mam taky pocit že to nie je pravda...on proste nie je s tych čo by sa stale obymali alebo bozkavali ale inym sposobom prejavovaloi svoje city okrem slov...a ja teraz neviem či to mysli važne že ma lubi..alebo su to iba prazdne slova...nie sme spolu ešte moc dlho iba mesiac zatial..dakujem za radu
Lubi ma????????
masasko, presne..mozno je smiesne, ze mne sa to stalo v takom mladom veku:D.. ako..predtym tiez len take flirtiky atd, proste nic vaznejsie a zrazu prisiel on, a ja som proste vedela ze musime byt spolu, proste... haluz:)...aj ked teraz by si zasluzil len jeden veliky kopanec...
zjuz, inak debo, uz sa mi ani neozval..a bol v tom podniku, ocino ho videl, takze urcite bol aj s nou:-///
masatko ja som ani nemala romaniky a letne lasky ale proste jeden povedal ze som nanho moc mudra,lebo som mala same jednotky a byvala vyznamenana (debilna vyhovorka ) a dalsi mal uz priatelku a chcel popri nej ako aj so mnou nieco riesit... no ako fakt to bol majster slova a aj vedel kde ako chytit vies ale nic osm mu nedovolila.... no a potom prisiel tento a ked som ho zbadala prvykrat vedela som, ze sa s nim musim zoznamit a blizsie ho spoznat :-)
smutna, tychto par dni bolo dost horucich mozno jej len nechutilo jest z tepla
zjuz, mna to vtedy tiez ani nenapadlo..ja neviem, ja som tiez chodila kade tade, koncerty, podniky a tak dalej, proste som bola cislo riadne, musim povedat:D.. a zrazu..ja neviem.. sme sa spoznali, stretavali... a ..to prislo nejako samo, ja som predtym pri ziadnom chlapcovi nieco take necitila, fakt... to bolo uplne..no ja neviem.. take super:)... fakt, napriek vsetkemu co sa stalo atd, stalo mi to za to, dalo mi to vela pekneho..sice aj toho nepekneho, ale... teraz mozem povedat ze nelutujem....aj ked obcas som..ked som bola v koncoch... a mozno este aj budem:D ale momentalne ee:)
no asi pojdem uvidim ako bude na tom zajtra ked sa to nezlepši tak piatok pojdem
zjuzik, ano aj ja som mala par romanikov, letnych lasok a vedela som, ze z toho nic nebude. ale zrazu pride niekto a je to uplne ine...
smutna1 zober toho psika veterinarovi radsej ..... ved za to nic nedas..... aspon si budes na istom ci mu nieco je alebo nie
whee ja by som asi v mojej 15tke vtedy nemala na vztah ani rozum a ani cas, som kade tade stale chodila nebola som stale doma, s kamaratkamisme stale vymyslali nieco a nepotrebovala som to......
masatko no ved ze vedela som , ze nikto nie je ten pravy, az ked prisiel tento, tak som s nimi nechcela stracat cas :-)
zjuzik, moj sa zacal v 18 a myslim, ze to naozaj stoji zato, to proste citis, ked pride ten pravy
no ja som hu vobec nemusela učit na taku stravu..ona od malička nelubi granule...konzervi a tie psie veci...okrem vytaminovych tyčiniek...už je stara ma 14 rokov chudatko moje male...
no šak jasne...manželstvo na celi život....presne tak treba mat plany....