BABY PORADTE.....

gwen

ahoj, ja beriem antikoncepciu uz 4 roky, dala som si ju predpisat lebo som mala hrozne bolestivu menstruaciu uz od mojich dvanastich rokov.cele tie roky som trpela a nic mi nepomahalo.nemohla som ani vstat z postele a ani ist do skoly alebo do prace.teraz mam 27,pravidelnu menstruaciu a ziadne bolesti.musim povedat ze sa i zlepsila aj plet, predtym som mala tvar priam posiatu vyrazkami.s HAk mam len dobre skusenosti, viem, ze kazdy ma na to iny nazor,ale nedam na nu dopustit, tie bolesti by som uz nechcela zazit. brala som triregol za 450 sk na 3 mes. teraz pracujem v zahranici a antikoncepcia je tu uplne zadarmo.

bublinka69

ja som brala HA Logest od 18 do 20r. takze 2roky,pribrala som 6kg.uz neberiem..uziva sa raz denne v rovnaku hodinu.pocas menzesu sa nizkohormonalna HA vysadi,pri tych druhych sa beru inej farby tabletky z balenia.rob ako myslis,ale ja by som to svinstvo uz nebrala..viem o tom svoje..

neva

Uvadzam orientačne ceny HAK - Cilest 420,-, Harmonet 650,- Loette 848,- Minesse 1000,- Yadine 1200,- Jeanine 1100,- Jasminelle 1490,-

sandica

vikka a mozem sa spytat ake beries? ja beriem uz takmer 2roky tri-regol a som maximalne spokojna.320sk na 3 mesiace. len ma znepokojuju clanky ktore teraz zvyknem citat,ze nie su dobre,lebo ze su staromodne ,vysokodavkove atd... tak by som potrebovala od niekoho poradit,kto berie alebo bral take iste tabletky!

new

gerry, ak mas na mysli HAK - tabletky, je ich na našom trhu cca 20 druhov. Dievčata ich môžu začat brať od 15 rokov. Uziva sa jedna tabletka denne spravidla 21 tabletiek a 7 dni predstavka. Jedna krabička - obsahuje balenie na 3 mesiace. Cena je tiez rôzna, ale cca 700 až 1500/3mesiace.

vikka

berie sa raz denne,ceny sa pohybuju naozaj rozne,su aj lacne aj drahe... ak mas zaujem,informuj sa u svojej gynekologicky...