chcela by som vedieť že ak mám 161 cm a vážim 54 kg či je to moc....lebo sa cíítim strááááááááášne tučná
mám začať držať dietu?
čo poviete na moju váhu?
sally12345: Kolko mas rokov,vysku,vahu,obvod prs,bokov,pasu a stehna?
sade8 ked som mala 48 kg stehno som mala 49cm. a bola som spokojná...
lucinkaaaa keby ma vidis tak mi povies ze treba daco robit hlavne s problémovými partiami...o ked to podla mier tak nevyzerá
Boky 92 a pas 63 su uzasne miery.Baby budte radi aj ked mate boky 95 a pas 75 aj tak musite vyzerat super.Kym nebudete mat 110 a 90,tak je to myslim ok.
Netrapte sa dietami,len si sem tam zaplavajte,chodte na turistiku,vecer sa neprejedajte a bude to super.
sade8 ano aj mne sa ostial velmi ťažko chudne...ale ja som mala váhu 48 ale začala som brať antikoncepciu na upravenie menzesu a pribrala som a pritom jem to čo aj dovtedy , malo, 5 krát denne
A môžeš byť rada, že maš taku postavu, to skor ja by som mala byť nešťastna, ale nie som. Maj sa a netráp sa si akurat :-D
A ty maš asi väčší hrudnik či nie? Keď pri takých dobrých mierach maš vahu ako ja a pritom maš menšie miery pasu a bokov? tak ty potom tie kila musíš mať tam či nie?
Jeziš šak to maš super. Potom vyzeraš ešte chudšie odomňa :)) Mame to každa inak rozložene. A ja si nepripadam vôbec tučná. A obvod stehna mam 55.
saska ka mám boky 92 pás 63 a obvod stehna mám 52 moc?