Mam problem,spriatelom sme 7 rokov, pred caom prisiel ze ostane byvat doma s rodicmi a ma vyplatit brata, kedze v dome ma svoju pracu ktorej sa venuje tak si myslim ze hlavne koli tomu tam chce byt, s navrhom teda ze nech vyplati brata to mal urcite od rodicov, ja som mu povedala ze ja chcem mat svoje nikomu nechcem byt vdacna ze mi niekto nieco dal, ze a kedy budeme sami byvat ked budem mat 70 rokov? potom sme temu neotvarali dlho az teraz ja som proste taka ze na otazku byvania len a len sami preferujem. my povedal ze co ze on bude byvat doma ze co stale strajkujem ze on od tial neodide a ja mam bud alebo potom hm... co by ste robili vy?
rozhodnut sa o buducnosti....
Rýchlo sa ho zbav,NEOLUTUJEŠ!!!vobec mu na tebe nezáleží,ked sa stebou ani neporadil,a nechce o tom diskutovat.taký ti za to nestoji.zaujima sa len o seba,teraz je to byvanie a neskor to bude co?partneri maju byt partnermi vo vsetkom.
NO MOZNOSTI JE SI POSTAVIT SVOJE LENZE ON TO BERIE Z HLADISKA VELKA DIELNA KDE DRE OD SKOLY A JEHO TATKO POJDE DO DOCHODKU A KOMU BY TO OSTALO CO BY TAM BOLO ZE CI BY SA TAM KURI NAHANALI. ALE MYSLIM ZE TO HO NAHZUCKALI FOTROVCI LEBO SI MYSLIM ZE A ONI TO VEDIA ZE PRO NOM SA BUDU MAT LEPSIE AKO PRI JEHO BRATOVI SOM ZUFALáááá.
byvat so svokrovcami, to je teda radost...by si rychlo olutovala. jedine ak nemate inu moznost...ale urcite mate. a ked nepovoli a neberie ohlady na teba, tak je sebec. byvanie je zasadna vec.
rýchlo od neho preč, ke´d chce bývať s rodičmi, nie je zrelý na samostatný život
ani sám ani vo dvojici