..ludia....prosim pomozte..co mam robit,?uz nevladzem dalej...:(...chalan mi po 5. mesiacoch len tak napisal sms...ze envie co sa s nim robi..ze chce byt sam....ze sa stalo nieco..co nedokaze napravit...:(:(....je koniec..ja od toho dna...nespala som..:(....dokopy som zjedla mozno tri rozky..stale..stale placem...:(:(..ak nie..strasne sa musim ,,pretvarovat"..prosim co mam robit..rady typu...cas to zahoji..ja viem ze to zahojii..ale ja nevladzem dneska zajtra....strasne ho lubim..:( strasne ma to boli...:(:(.....ja neviem mam mu napisat???potom ma znenavidi...nechapem to..:
Som zufala..:(:( cele dni placem
nie, nepíš mu, ak bude chcieť dačo vysvetliť, tak sa ozve sám....
inak, poznám tieto stavy beznádeje, je to hrozné, každá z nás si to minimálne raz v živote odkrútila, znie to blbo, ale naozaj, čo ťa nezabíje to ťa posilní...
mňa nechutný rozchod s chlapom nakopol a úplne som zmenila svoj život, dnes som šťastne vydatá a na tú starú záležitosť sa dívam len ako na užitočnú lekciu, ktorú som potrebovala...
hlavne nebud stále len doma a netrúchli za tým, čo bolo, život máme len jeden, keď nemáš chalana tak máš predsa kamošky a známych, ak ani to nie, môžeš sa začať venovať niečomu, čo ťa dávno lákalo a doteraz si to odkladala, len buď aktívna...ja som začala prerábať byt s rodičmi, keď som to zažila a bola som totál zúfalá, myslela som, že už žiadneho chlapa do konca života nechcem ani vidieť, ale neboj, život bude OK:_..
ano,ozval
sign...cize mam chapat podla toho ze sa ti ozval po case sam???
ja ti zase radím nevolaj mu ani nepíš,ja viem že to bude ťažke ale zažila som presne čo ty,samozrejme chcela som vysvetlenie,ktore mi nebol ochotny dať alebo teda ako vysvetlenie mi napísal niečo čo bola totalna blbosť,takže som tomu neverila. a ja sa nikomu vnucovať nebudem asi si myslel že za ním budem doliezať ale nie. proste som sa mu prestala ozývať a potom sa sám zobudil. Inak tie sms asi píšu podla nejakej šablony všetci alebo čo. Tak bud ťa podviedol a je v tom iná žena alebo má naozaj nejaký problem,ktorý chce vyriešiť najskor.
čawko to ma velmi mrzi...neviem možnože mal niaky problem a nechcel aby si o tom vedela lebo ti nechcel niako ublizit...a mozno je to kreten ktory ma iny objekt a nevie ti povedat do oci ze uz nema zaujem a ma inu na ohlade..mala som podobny pripad a proste boli slzy bolo ich vela...ale tak potom to preslo ja som to nerisila a dokonca som bola stastna ze to takto dopadlo pretoze som si nasla lepsie a krajsie a milsie masko...takze skus mu zavolat napisat ckokolvek podobneho aby si aspon zistila preco to takto dopadlo mylsim ze aspon natoto pravo mas...byt informovana preco to urobil......držím palce aby ti to všetko dobre dopadlo:)
podviedol ťa, alebo ťa oklamal, od takého ruky preč... mám s tým skúsenosti a dosť aktuálne... vyplač sa, a upriam svoju pozornosť inam
Je to zbabelec, lebo ti to nepovedal do oci. Nic nie je horsie ako nevediet dovod preco sa rozisiel. Odporucam ziadat od neho vysvetlenie, ze preco take rozhodnutie a co take vyviedol. Ak by chcel a ziadal od teba odpustenie, je na tebe, ci mu das potom druhu sancu, alebo ozaj budes musiet byt silna.
ked to teda takto napisal tak by si mu mala napisat aj ty,ze si zasluzis otvorene vysvetlenie,ze co sa stalo.Ze nech uz je to cokolvek tak by mal byt k tebe otvoreny a uprimny.hlavu hore vsetko bude ok
jj zbabele to bolo...a mooc.....vobec som to od neho necakala bol to uplny podraaz..nmo...5 mesiacov neni mooc....ale u mna to bolo nezabudnutelnych 5 mesiacov...hm....ci som necitila zmenu???,praveze citila....ale tu zmenu som citila len tyzden a naraz buum...hentaka sms....stale to nechapem..neverim..myslela som ze je to sen ked som to citala...bohuzial nebol....
ahoj...no ak som spravne pochopila rozisiel sa s tebou cez sms..a odvtedy ste sa nestretli? aspon na nejake dodatocne vysvetlenie....pripada mi to velmi zbabele a nepekne z jeho strany ..rozist sa cez sms nepozriet sa ti do oci mal ti poroiadne vysvetlit o co ide hlavne ak ste boli spolu uz nejaky ten mesiac ..5 mesiacov nie je vela ale zase ani malo...a ak chce byt sam aspon ti nemal vypisovat ze sa nieco stalo akoze ty mas byt teraz v nevedomosti a domyslat si kadejake moznosti co sa asi stalo? podla mna by nebolo az tak odveci si to riadne vysvetlit mozno aj tebe by to pomohlo sa s tym lahsie vyrovnat...neviem je to velmi individualne u kazdeho ale chapem ta ze je to tazke ak ho mas ty stale rada a z nicoho nic to ukoncil ...ani si nic necitila??ze by sa nieco dialo s nim zmenu v jeho spravani??