Dobrý genekolog v BB, Zvolene a okoli

Ivuska 1125

Dobry den, ja by som sa Vas chcela opytat ohladom tych doktorov ci mi neviete odporucit takeho co je pedant a zaujimal by sa o mna alebo nejaky specialista, pretoze som bola uz u 3gynekologiciek a mam velke problemy ale kazda len to stale natahuje dava tabletky a preliecuje a vdaka tej poslednej liecbe som potratila takze potrebujem doktora ktory by ma poslal aj na nejake testy a zistoval co mi je viac ked sa mi to stale vracia proste potrebujem takeho specialneho doktora. prosim pomozte Dakujem

matulkaaa

DObrý podvečer chcela by som sa opyýtať či náhodou niekto nevie ordinačné hodiny na zajtra dr. Španielku a či berie aj bez obiednania?...

zuzulinka

katkazv môžem otázočku ja som si na MUDr. Šima našla na nete ordinačné hodiny že vraj do 19.00 hod, je to pravda? a ešte niečo koľko máš rokov, to len tak zo zvedavosti :)

Lia_

a chodi tu niekto k dr. Szecsenyimu, alebo Trškovi???? ze vraj su tiez dobry ale neviem neviem..nemam skusenost :( ( a toho Zvaru som nap len preto ze viem ze on ma sono inak chodim tiez ku spanielkovi)

katkazv

ja ti môžem doporučiť: MUDr. Ján Šimo,Hviezdoslavova 28, Zvolen
Je fakt super a dá sa s ním porozprávať o gyn. problémoch a ich riešení. Vie poradiť aj odporučiť. Dobrý odborník.

Lia_

az na to ze spanielka nerobi sono iba posiela dalej...musis si pri nom obehat este dalsich 2 doktorov, na sono prsnikov, a sono maternice.
MuDr. Zvara- slovenka v bb