ochlpenie

Príspevok v téme: ochlpenie
uaaaaa

cafte,
mam chlpatu hrud aj brucho. celkom ma to aj stve.postavu ma m celkom vysportovanu ale cez to to az tak nevynikne:) moc sa mi to nepaci tak uvazujem o epilacii..no lenze neviem ako. viete mi poradit? ak sa budem holit ziledkou nezhustne mi to este viac,alebo to nebude este dlhsie? alebo su na to nejake depilacne kremy alebo co, je to dobre? myslim ze to moc do hladka neoholi..uvazujem o laserovej epilacii. neviete nikto ci to nie je nahodov skdlive? ci z toho nemozu byt nejake problemy v buducnosti...snad si o mne nebudete mysliet ze som divny:P pred nejakym casom by som na takeoto cloveka povedal ze je teply no ale co uz.. damy co na to vravite z estetickeho hladiska vy?mam na to radsej kaslat?

majushka

ahojre...mam 14 rkov.. a mam problem s ochpenim nad hornou peerou..je to hroozne... cem sa tooho zbaavit.. neemate nejaky prirodny recept?:D ... prosiiim pomoozte mi..

sasanka

chlapci,mne sa to zase nepaci ale vobec - bleee. ani na ramenach!
lolo,rob s tym nieco,ak je to neprijemne aj tebe.ja radsej nahladko hrud...nie zozenstelý.pekny svalnatucky ale bez chlpov.a na ramenach alebo chrbte :((( nic prijemne,verim tomu.

katarinna

Ja viem, že z katalógov sa na nás valia kkrásavci s hladkou hruďou, ale mne sa chlpatá hruď na chlapovi páči. Určite by som nezniesla aby si holil nohy, nejakého zoženšteného Peťka Nagy-ho. Aj keď hygienické holenie zase vítam. Si chlap a pokiaľ nemáš porast od hlavy až po chodidlá v jednom ucelenom celku tak to nerieš. Podľa toho čo si opísal si v norme.

envy7

nic si toho nerob..vacsina bab ma problemy ze zarastaju aj na brusku..ja "dojubem proti tomu s epilatorom a samozrejme slnieckom(solarko)lebo je zname ze chlpky na slniečku zosvetlia ..okrem tych co su na nohach...ale s bruskom to funguje...odhaluj brusko na slniecku nech sa spali pripadny spek:)) a nezabudni na ochrany faktor!!!!

stanulka

Ja chodim na laserove odstranovanie chlpkov na oboci. Stoji to majland a zatial nic. Ma niekto skusenosT? Slubovali mi, ze sa to odstrani navzdy.

Robo.

v žiadnom prípade si to ale nehol žiletkou. To by si spravil to najhoršie čo môžeš. Laser je strašne drahý. A neni to jednorázovka, tam treba chodiť viackrát, ženy ktoré tam chodia zaplatia len za odstránenie nad hornou perou 1200,- len prvý raz. Ty by si za prvý krát, si ani neviem predstaviť koľko a keby si tam mal ísť tak 5 krát. Myslím, že to ale funguje, ak aj nie uplne dokonale tak ťa to zbaví chlpov tak,že budeš spokojný, v amerike to určite používajú všetky tie celebrity, sa mi nechce veriť že by boli taký od prírody.

lolo

ja som tiez dost chlpaty a zacina ma to dost hnevat lebo sa bojim co by mi nato povedali baby..na tvari zarastam pomaly ako 30rocny chlap a to mam 17.. :(( teraz zacina brucho, hrud a co ma najviac hneva ze aj trosku na ramenach..no zbohom :(

lulka

v uk si mozes kupit aj zo sk cez eabey.co.uk, laserovy odstranovac chlpkov. je to na styl akcie aku cenu si nahodis a nikto neda vyssiu od teba tak ho mas. postovne mas okolo 5libier.