Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosimm o radu..surne:(

Samanta332

ja to mám tak už niekolko rokov.mám to dva dni a potom mi to prestane aj na 24hod a potom sa mi to zase spustí,ale už len slabo....tak sa ničhoho neboj je to ok..ale ak ti to vadí tak by ti pomohli antikoncepčné tablety..

kraslica

no takže toto sa mi stalo nie jeden raz a dokonca už aj tak ze mala som asi len 5 minutiek to su take momentky.....nie nato nepomylslaj tehotna vobec nemusis byt aj mne sa to stava....ked sa mi to stalo prvy krat ja ze pre boha co sa to so mnou deje ale teraz sa to stane obac ale uz dlhu dobu nie uz idem ako hodinky.:)

dancaBB

mne sa niekedy stava ze mam 1, 2 dni menzes a potom 3 den nic ....vyzera to ako keby menzes prestal..ale dalsi den ho mam zas .....proste nikedy sa moze stat ze mas slav´bsi menzes...alebo vplyv moze mat aj ak si brala antibiotika, alebo si mozno prechladla odspodu, alebo aj stres...pokial sa ti to nestane dalsi mesiac tak sa nemusis trapit

leerka

lisset a neberas antiku, lebo ja som pri jednom druhu mala iba 1 den menzes..a niekdy s ami aj stalo, ze jeden den som mala, n adruhzy nie a potom zase ...takze sa to tak streidalo