Dobry den.
Uz dlhsiu dobu (cca rok) mam na chrbte velky kruhovy flak, ktory ma farbu hnedu - akokeby som tam na tych miestach bol opaleny. Na tom flaku mi zacali rast chlpky. Prosim vas, co mam robit? Mam 16 rokov..dakujem
Kozne flaky na chrbte
Dobrý den chcel by som poradit ..mam na chrbte hnisajuce svrbive vyrazky po ktorych ostavaju flaky na tele ..mam to uz dlhsiu dobu a neviem si s tym dat rady ...prosim poradte mi ...vopred Dakujem !!
Ahoj borko03, neviem sice presne co to je, ale mojpriatel to ma tiez. a chrbte a bruchu, nesvrbi , ale je to cervene :( no na nete som nasla, ze to moze byt od potu, su to predsa len casti kde sa najviac potia ludia, no a ze na to staci mast z lekarne.
čo najskôr ku kožnemu ,ten to posudi odborne
prosim poradit.Na bruchu a na chrbate sa mi obiavili cervene flaky nie velmi svrbiace.Mam ich uz druhy tyzden a nemiznu skôr sa obiavuju pomali po jednom.Nepouzivam len detsky olej aj to zrietka a antibakterialne mydlo,jest som nic nove nejedla a ped tromi tyzdnami som bola prechladnuta,flaky su nerovnomernej velkosti.PROSIM O ODPOVED DAKUJEM.