Tehotna?

Príspevok v téme: Tehotna?
Aliensvk

Dobry vecer prajem vsetkym mame s partnerkou taku vaznejsiu vec. Asi tak v marci moja priatelka otehotnela visel dva krat pozitivny test, tak sla doktorovi a ten jej to nepotvrdil ale ked isla ten tyzden doktorovi a brali jej krv tak jej uz to potvrdil vsetko prebiehalo pohode ukazoval jej na ultrazvuku ze tam ma nieco a neska bola u lekara a povedal i ze nevidi ziadny plod a ani tlkot srdca a to je uz v 9tyzdny pls poradte co stym dakujeme

linda66

Tak ked jej dal matersku knizku, tak je urcite vsetko ok ... kebyze sa mu nieco nezda, tak by ju predsa nedaval .. to asi len vtedy na ultrazvuku nic nebolo vidno .. gratulujem k babatku :)

aliensvk

No tak dufame ze to bude v poriadku lebo neska dostala matersku knizku. Naco by jej daval matersku knizku kebyze to nema v poriadku?

linda66

Drzim vam velmi palce, aby to bol trebars len pokazeny ultrazvuk alebo doktor so slabym zrakom ... skuste ist k inemu doktorovi nech sa pozrie este raz ... alebo mozno partnerka brala predtym nejake lieky, ktore sposobili ze, test bol nespravne pozitivny a tehotna v skutocnosti nebola... mohlo sa vsak aj stat, ze dietatko nebolo schopne zivota a prestalo sa vyvijat.. stava sa to zial vraj v dost casto - 10-15% tehotenstiev .. to by vsak asi lekar robil nejake dalsie liecebne opatrenia (povodna.rodinka.sk)