co ak ma podvedie,som strasne ziarliva

Príspevok v téme: co ak ma podvedie,som strasne ziarliva
kikuliacik

ahojte...mam priatela uz sme spolu skoro rok...mam strach ze ma podvedie,bude mi neverny,zoziera ma ta predstava,ked si spomeniem,ze pracuje kde sa stretava s kopou zien a dievcat,ktore su krasne a pritazlive.prosim pomozte mi co mam robit,aby som prestala byt taka ziarliva.bojim sa aj toho ze moja ziarlivost bude dovodom nasho konca.da sa s tym nejak bojovat? prosiiiim,pomozte mi...dakujem

Kevino4

my chlapy sme taký ale ja dúfam ze taký nebudem zatal mam len 13 rokov a do stahu sa neponahlam a ked raz budem niaky mat tak ho len tak nenecham.

janekMY33

No stim moc nenarobis skor ci neskor to zisti ze si ziarlivka a opusti ta.Takze pomali sa s nim rozejdy a najdy si skaredseho chalana aby po nem zeny nepokukovali a iba vtedy budes uplne spokojna

majo 88

nikus on ta skorej berie ako samozrejmost lebo si mu dala prestavky prepacila si mu ze ta podviedol a tak ked ta raz podvedie spravi to znova skonci to snim zbytocne sa budete hadat vztah neni o hadani a trapeni vztah je o dvovere respektovanie porozumenie pochopenie laska sex a dalsich vesiach

Nikušiq

mam chalana s ktorym som viac nez rok, no s mensimi prestavkami, od zaciatku som ho lubila ale teraz to je neopisatelne co k nemu citim ,prooste nemozem citim pri nom blizkost ineho dievcata,aj ked s nou len rozprava.dokazal ma viackrat podviest zo zamienkou " to vsetko ty" ty si to tak chcela.no vcera sme stravili neopisatelnu noc,no bola tam aj holka s ktorou ma podviedol, potom som odisla a ona tam ostala,, samozriejme nielen oni dvaja,, ale sa strasne bojim ze boli zas spolu,ked som dochadzala som mu povedala ze mu nerozkazujem ani nic ale ze ked bude s nou tak je definitivny koniec,, teraz sa bojim co ked bol a ja ho stratit nechcem , viem ze am lubi ,len ma blbu povahu, poradte, niesom nanho moc namotana?.. stale mu svetko vycitam a preto sa hadame

SANDRA27

Keby si stále na to myslela nikdy by si nebola štastná..pokial sa to naozaj nestane škoda sa nad tým zamýšlat..zbytočne sa budeš trápit---

Mimi24

Mala som 8 rocny vztah s vekovo rovnakym chalanom, obaja sme to spolu skusili po prvy krat, on ma podviedol uz po prvom roku, a este mi povedal, ze no a co, nic sa nestalo...ze len chcel vyskusat nieco ine, ani neviem, preco som s nim zostala, len sme sa len trapili, lebo ja som ho upodozrievala uz potom zo vsetkeho, kontrolovala som ho, jeho mobil a myslim si ze ma podviedol viackrat a to ani nemal dovod, lebo mal u mna naozaj vsetko, po com muz tuzi...Takze tomu naozaj nerozumiem, pred dvomi mesiacmi sme sa rozisli, povedal mi, ze uz ma nelubi a pocula som o nom, ze uz chodi s inou...

bubyna

necitala som to predomnou co je pisane, takze sorry ak napisem to iste, ale ak pracuje medzi krasnymi zenami, tak ver ze aj ty si pre neho tak isto krasna preto je s tebou.. alebo púo druhe uz mu ta dokonala krasa vadi, a hlada tu vnutornu.. preto je s tebou.... tak bud stastna.... a neodozen si ho vlastnou hlupostou.... potom budes mat oci pre plac, nie teraz