Ahojte, hladam niekoho, kto ma skutocne mastnu plet a pouziva tento novy krem. Ake su vysledky? Naozaj zmatnuje tak ako slubuje a na dlhu dobu? V sucasnosti pouzivam zmatnujuci krem od Garnier, ale hoci mi vyhovuje jeho zlozenie, a robi mi na plet dobre, zmatni ju len na velmi kratku dobu. Pocas dna je to katastrofa, citim sa ako obliata olejom. Naozaj potrebujem a zvlast teraz na leto, nieco ucinnejsie. Diki za odpovede.
Vichy Normaderm Promat
daisyy, diki za reakciu, dost mi pomohla pri rozhodovani. Ja mam velky problem s mastnou pletou, a ked to nezabralo tebe, myslim, ze som podobny typ a zbytocne by som vyvalila peniaze. Inak este co sa tyka tych vzoriek, bola som uz v asi troch lekarnach, ktore predavaju Vichy kozmetiku, dokonca mali na tento krem vonku velke putace, ale vzorky nikde nemali. V jednej ma akurat upozornili na jednu promo akciu na tento krem, ale prave vtedy som tam nemohla prist. Ale priamo v lekarni tie vzorky nedrzia. Nechapem.
Tiez mam tento krem doma, hned ako som uvidela reklamu tak som si ho sla kupit, ze vyskusam, lebo tiez mam velky problem s lesknucou sa mastnou pletou. A nepomohlo.. sice tesne po naneseni je plet matna, ale vydrzalo mi to mozno hodinku a opat sa leskla. Ale mozno je to induvidualne. Kazda plet reaguje inak.
je to skvelý krém ... ja ho používam ... a už sa takmer vôbec nelesknem, až na nos ... ale je to fakt super krém ... =))
Preferovaná cena je okolo tých 15€, viac za to nedávajte.Predáva sa to okolo 20€. Radšj objednajte cez internet, výjde to menej.
-odkaz odstránený-
V každej lepšej lekárni majú vzorky týchto drahších krémov. Normaderm ProMat od Vichy je jeden z najlepších výrobkov na trhu. Dobré sú aj prípravky od LaRoche. :)
mozes vyskusat aj krem od AB young care tiez je zmatnujuci,mne pomaha
kt. casopis to este ma?? chcem vyskusat.