Fotoaparat - aky??? pomoooc...

Príspevok v téme: Fotoaparat - aky??? pomoooc...
tinusska

Dnes sme sa konecne dokopali ist s priatelom kupit fotak. boli sme v nay a vybrali sme sa teda Olympus mju 5000... kupili sme ho o cca 16 hod a o 20 hod. som ho uz bola aj vratit... katastrofa.. ten objektiv strasne sumel-sustal.. no pekne ma to znervoznovalo, ved byt niekde v tichu a spravit fotku - vsetci by to poculi....

velmi pekne vas teda prosim o konkretny typ fotaku,kt. teda nesusti, ma zoom cca 5...a hlavne stabilizator obrazu... cena cca 200EUR.

Ucelovo by bol pouziti na bezne fotene doma, ci vonku - len tak....

Ďakujem za rady a hlavne teda konkretne typy, aby som si mohla taky kupit a nie sa uz jedovat :))

tinusska

jezis super, ja koza, ze som to tu skor nenapisala, dnes by som sa tak nerozculila.. :)))le nastastie mi vratili peniaze....

baby, dakujem este raz moooc... som rada, ze ste mi takto pomohli :))

leerka

no tak ako nijak nebzuci a ani nic ien...len ked sa zapne, tak taky pekny zvuk vyda a to je vsetko.ale inak nic ine...... a v momente ako ho zapnes mozes urobit fotku, rychly je....

tinusska

jeee.. dakujem baby.. teraz pozeram, ze stoji v nay cez len 159EUR... takze super cena... a je naozaj total tichy??? :))

Lucinka33

canony su vo vseobecnosti dobre fotaky. este aj nikon je dobry. ale ja mam niekedy problem s bateriou, ze mi nevydrzi, vela fotim :) chcem to ale vyriesit tak, ze si kupim este jednu a budem ju mat v zasobe vzdy nabitu.

leerka

jj, a ma to aj dobry zoom musim pvedat..... len sme autom cez dialnicu prechadzali okollo neakeho zamku a taky brutal zaber mi to urobilo...ja mam v hnedej farbe....

Lucinka33

leerka, suhlasim ja mam presne ten isty canon (v peknej karamelovej farbe:)). Robi velmi pekne fotky, ja rada fotim aj makra, su tiez velmi kvalitne.

leerka

ja ti z osobnej skusenosti mozem doporucit canon ixus 80 IS.... mam ho jpolroka a stal ma vtedy okolo 5000sk...ale bol v zlave...rpedtym stal 9000sk..je super...mozes neviem ako skakat a urobi ti krasne fotky... stabilizator ma naozaj dobry.... a aj baterka dlho vydrzíi... zatial som ho iba 2x nabijala... aj videal robi dobre...ma 8mpix...