ahojte....chcela by som sa spýtať ako mám schudnúť...potrebovala by som také 3kilečká...nemožem aktívne každý den cvičiť...no vždy sa s nažím min. 3 krát do týždna..beh na mieste, švihadlo, tance, rôzne cviky zo stránok na nete...
upravila som si stravu: ranajky: ovocie alebo jogurt, obed normálne , olovrant fit tyčinka a večera niečo lahké pol rožka so zeleninou alebo syr a kukuričný chlebík
pijem čistú vodu....
a stále moja váha nejde dole, dokonca som o 2kg ťažšia....
čo robiť aby to šlo dole??????poradte prosím lebo som už zúúúfalllá
chudnutie a váš názor prosíím
LAVINKA:ale ja som vitarianka,ja tepelne upravovane veci nejem
ahojte.asi tak pred 5 rokmi som zhodila za 3 mesiace 15 kil.nedrzala som ziadnu dietu len mi nechutilo jest len som jedla rano a na obed a vecera mi nechutila,sladkosti som vobec nejedla a pit som len cistu vodu pila.bolo teplo,chodila som pravidelne kazdy vikend na disko,celu noc som pretancovala,raz za tyzden som chodila plavat,byciklovala som sa,chodila som na dlhe prechadzky a ani neviem ako to slo dole ale bola som velmi statna...pocas tehotenstava som dost pribrala ale teraz uz nekojim takze som zvova zacala s totou "mojou dietou" a teraz to sice ide pomalsie dole ale funguje to :) samozrejme uz nato disko nechodim :))
majuska, to iste si napisala vcera do inej temy. Len sa ta opytam, z coho bude mat tvoje telo energiu? Takymto jedalnickom sa dopracujes k obrovskemu jojo-efektu. Kde je chude masko? Ryby? na obed je len polievka velmi malo, daj si kludne nejake maso, na prirodno, popr. to co mate doma navarene, poobede uz ziadne sacharidy, vela zeleninky, a hlavne pit, pit a pit-cistu vodu, nesladene caje, mineralky
Ahojte,tak ja som si dneska powedala,ze si dam ciele ale s tym heslom,ze pomaly dalej zajdem,do konca juna by som chcela dat 4 kg dole,v junly dlasich 4 a august dalsie,proste kazdy tyzden 1kg,ako pohyb si dam 3,alebo 4 krat do tyzdna beh po 30min,sem tam kalanetiku,budem chodit peso kazdy den aspon hodinku,a moj jedalnicek bude asi takyto:
ranajky:ceralie
desiata:pomaranc,vlocky
obed:polievka
olovrant:jogurt
vecera:salat
Alebo ostanem cisto an raw food,takze ani polievka,ani jogurt ale nahradim to klickami,alebo orechami
tak ak si pribrala tak asi z cvičenia nejaké svali...rozhodne neprestavaj dufat a fit tyčinka ta nezabie ale jablko je ozaj lepšie skusk to striedat...ovocie a fit tyčinka
no ako myslis
neznamena ze ked je na obale napisane fit ze je to dobre pri chudnuti..
a ked jes naposledy o 5 to chodis o 8 spat???
NENI SA CO CUDOVAT PRECO TI VAHA STUPA
ja mám raňajky o 9 obed o 12 olovrant o pol 3 a večeru o 5......
a fit tyčinka predsa nie je také zlo aby som si ju nemohla dať.....
olovrant fit tycinka a na veceru rozok???
to je podla teba dobre pri chudnuti?
a kde je desiata? to od ranajok do obeda nejes nic?
zmena ale ako čo mám zmeniť ved mám aj teplú stravu aj vela zeleniny aj vela ovocia, vlákniny tak čo?
zmen stravu!!! a urcite to pojde