Ako by ste zareagovali keby ste zistili že váš partner s ktorým ste spolu vyše 2rokoch..no mne sa to stalo...že po 2 rokoch chodenia...mi povedal že mal 2 ročný sexuálny vzťah s mužom predomnou a vždy predtým mi hovoril že žiadnu predomnou nemal a teraz mi povie niečo také...neviem čo mám robiť radte
môj mal vzťah predomnou s mužom
povedal ti niečo, čo sa mu určite ľahko nehovorilo... ja si myslím, že by si si mala vážiť že sa ti s tým zdôveril a porozprávať sa s ním o tom, či by bol schopný opäť fungovať s chlapom alebo či chce už iba teba...
určite ho neodsudzuj a ukáž mu ako veľmi ti na ňom záleží a ako ho miluješ:)
a ja by takeho brala :)) chlap bisexual.. juuuj
no hej len ty si sa pýtala že či mal nejakú a nie nejakého fieš? takže ťa ani neklamal
akoze sorryy .. ale toto NEPARTI DO TEMY KOZMETIKA A KRASAAA.. sa spametaj .. nic v zlom ale ries to inde
Preco bz jej to mal povedat pred tym? Kazdy moze povedat hocico a hocikedy, pokial tym neporusuje nejake zakony.
inkubátor ty si kompletný,veľmi velký je v tom rozdiel,mal jej to povedať predtým ako sa s ňou vyspal.
Ja by som ho určite nechala,lebo on určite nezostane iba pri ženách 2 roky s mužom je dosť určite vedel čo robí.
A aky je v tom problem? Nesmies byt netolerantna.
načo ta s tym zatazoval? vies, podla mna za tym nieco je. zrejme sa zalubil do ineho. porozpravaj sa s nim.
no mas to tazke skus sa s nim o tom porozpravat nemozes ho hned odsudzovat....mozno sa bal ti to povedat....skus ho pochopit..porozpravajte sa a ...uvidis ze sa to da doporiadku.drzim palce