ako ste povedali rodičom, že už sexuálne žijete? alebo na to prišli sami? a ako na to zareagovali?
ako sa to dozvedeli a ich reakcia
Ja a moj priatel sme z inych miest, prespavali sme u seba v podstate uz od zaciatku. Nasi nie su vcerajsi, tekze si domysleli a nemusela som nikomu nic hovorit. Mama mi dokonca chodi ku gyndovi po hak a otec sa mi smeje ked ich uzivam, vola ich vitaminy :).
pýtala som sa kamošky: jej rodičia prišli na to tak, že mama jej kúpila novú kabelku, starú jej zobrala a išla preložiť veci, že jej spraví na ráno prekvapenie. A prekvapená bola ona, lebo našla kondómy. Hneď išla k nej do izby, že čo to má znamenať a ona, že vidíš, nie? A mama: ty s niekym sexuješ? A ona, že áno. A tiež mala kamoška už 20 rokov. A mama bola nahnevaná týždeň, lebo vraj si myslela, že sú kamarátky a všetko si povedia a teraz toto. A ešte má čas.... No naši rodičia si myslia, že sexuálne nežijeme do 30 rokov.
moja mama na to prišla takto: Mala som 24 rokov a bola som u gynekológa, lebo som mala silný menzes a predpísal mi Hak. Prišla som domov, a pretože moja mama nebola u gynekológa už 10 rokov, tak sa pýtala, čo mi robil. Tak ja mi spravil ultrazvuk zvnútra, potom rukou prehmatal, zobral vzorku... A ona, či ma to bolelo. Ja že nie, len trošku nepríjemné boli tie kliešte. A ona tak zo srandy, že mala si zakričať, že opatrne, ja som ešte poctivá. Ju ani neťuklo, že poctivá sa tatkto ani nevyšetruje. Tak som jej odpovedala, že veď ja som už dávno neni poctivá. No ona zbledla, odišla do kuchyne. Po 10 min. sa vrátila a že : a odkedy? Ja že dávno. A ona, že s kým? A ja že však to je už teraz jedno nie? A ona sa až urazila a dva dni bola hotová, že o tom nevedela a že prečo som taká tajnostkárka....Takže nič moc....