ako sa to dozvedeli a ich reakcia

elka.

ja som mala 18, keď som o to prišla. Moja mama na to prišla tiež tak, že som bola u gynekológa a pýtala sa na priebeh vyšetrenia. A keď som jej povedala ako to prebiehalo, tak sa opýtala , či som už neni panna. Ja že nie. No bola taká akoby urazená, moc sa dva dni nebavila. Lebo si nevedela predstaviť, že jej malá dcéra s niekym sexuje...

CMu_Q

njj podobne ako pise "malicka som", s tym rozdielom, ze moja mama tvrdi, ze mi veri,ze viem ze som v tom zodpovedna, ze najskor skola, potom babo :)

a moj krstny (beriem ho ako otca, kedze moj mi zomrel ked som bola mala, a krstny sa o mna staral, daval mi setko co mohol, ucil ma mnohym veciam a pod...), tak on sa ma len spytal, ci priatela milujem, a ci nelutujem co sa stalo, ja ze ano lubim ho, a nelutujem, on to vzal potom v pohode :)

malickasom

mojim rodicom to doslo samo...nic som im nehovorila, iba sem tam mali pripomienky typu: len aby si dostudovala a nechcem byt este dedo :) no uz som mala 18 cize sa to nejako zvlast neriesilo

smejo4ja

Ahoj tak ako moja mama to na mňa videla že niečo nie je v poriadku že som ako si vysmiata a proste som len tak sedeli a pýtala sa ma ako s priateľom. Preriekla som sa a povedala mi že som sprostá a ako si sa moc so mnou nebavila. Ale prešlo to rýchlo a teraz si robíme z toho srandu:D

jingles

ja viem ale tak keď zostane baba tehotná a chalan to nechce riešiť tak jej dá že baaaj a staraj sa...preto maminy nechcú aby ich dcéry začínali so sexom tak skoro keby náhodou fieš?...a inak to fajn že máš s maminou taký pekný vzťah´=´)

limetka335

silweer po tom, čo si teraz napísal vidno, že zodpovedný naozaj si:) tak držím palce nech sa vám nestane žiadna nehoda:)
a čo sa týka mojej maminy... mala som 16.. povedala som jej to asi dva týždne po prvom sexe a zareagovala lepšie než som čakala:) opýtala sa ma či to neľutujem a ked som povedala že nie, tak sa usmiala a povedala že je rada že som sa jej zdôverila... potom sa ma spýtala či som už bola u gynekológa a ked som jej povedala že ešte nie, tak mi navrhla že môžme ísť spolu... (na koniec som sa ale rozhodla pre svojho:))

silweer

no vies ale ani moja priatelka nemoze zostat tehotna lebo viem co mam robit .... a keby aj zostala tehotna tak s vynimkou toho ze by som to nemusel porodit ..by sa ma to tikalo rovnako ako jej

silweer

no tak nahodou ja mam 16 a prvy sex som mal pred 2 tyzdnami ... a mama to vedela hned na druhy den ...a ako vravela ze dost skoro ale pozna moju holku vie ze ju mam rad povedal som ze to dopadlo dobre... vie ze sme natolko zodpovedny aby sme si dali pozor .. takze mi nemala co vycitat .. nakoniec bola rada ze som jej to povedal

tinka228

u mňa to bolo podobne ako píše micaaa. keby ste mali 15 tak nepoviem že taká reakcia. ale jedna 20 a druhá 24 a mamka to nevedela predýchať? a koľko mali mamky keď ste sa im narodili? čo si myslia že vy ste inakšie. ako sorry ale fakt nechápem.