Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

existuje laska na cely zivot?

asi hej

Ahoj, u nas s priatelom je to opacne:) ja mam 21 a on je o 5 rokov starsi. Ja som nevyburena, on uz zda sa,ze hej. Sme spolu druhym rokom a stale sa najviac milujeme:) Samozrejme, na zaciatku to bolo uplne o niecom inom.To lietali iskry ako pri burke, ani dychat som pri nom nevedela, sex bol BOZSKY, stale sme to chceli. Postupom casu vsak burlive obdobie preslo a nas vztah sa zacal zakladat na pevnejsich pilieroch. Uz to je o niecom inom, stale sa velmi lubime, ako som uz hovorila, ale tak isto na nom vidim aj chyby, ktore som predtym nevidela.Tie sa samozrejme snazime napravit, pokial velmi zasahuju do vztahu a rovnako aj u mna nasiel chyby, ktore si predtym nevsimol. Co sa tyka sexu, je to uz horsie, kedze ja som pomerne mlada a on je uz pracujuci vytazeny clovek.Ja by som to chcela robit ovela castejsie, ale jemu sa nechce, nema cas alebo chut kvoli stresom a vybavovackam. Ked mam pravdu povedat,tak ma uz tolko ani nepritahuje kvoli tej jeho pasivite a casto si to musim robit doma sama, pricom uz si ho pri tom ani nepredstavujem,lebo ma to nedokaze vzrusit! tak si predstavujem inych chalanov. Ale co sa tyka toho, ci by som ho podviedla, tak to nie.Vazim si ho natolko a dufam ze aj on mna, a nikdy by to neurobil.Ja som mala uz milion moznosti,zaujem o mna je stale, ale ja si stojim za svojim a este dufam,ze s priatelom tuto mensiu sexualnu krizu vyriesime:)
Takze ak chces radu, tak dbaj na to,aby priatelovi nechybal sex a nove podnety.aby vas sex nevyzeral tak, ze raz hore on, druhy krat hore ty...ale aj nejake nove veci+miesta.prajem vela stastia! :)

n..

ahoj pridávam sa k vám! Aj ja som so svojím milím už 2 roky.. a tiež sme si svoji prvý a sme mlady. je nám fajn vnímame všetko realne.. dokonca ideme aj na dovolenku.. a chceme byť spolu dlhooo no keď sme sa zamýšľali ako dlho tak sme boli smutný aj vystrašený to budeme len my dvaja? navždy? Ano pekné... ae hmm.. nepremýšlame nad tým vôbec čo bude to bude sme si povedali môžeme sa rozíť za chvíľku ale môžeme byť navždy a mať krasny život... takto to berte a keď ste spoluz snažte byt k sebe čo najlepši:) na to neni trik . na to je láska keď si ju budete stále dokazovať tak neochladne:ň

CMu_Q

ja so na tom presne ako ty, ale nic ine mi neostava len to teraz neriesit,....sice ma uz napadali aj blaznive veci aby sa to riziko minimalizovalo,nakoniec som od nich upustila, lebo asi by to nebolo najspravnejsie riesenie...

alz-bee

Poradim ti jednu vec-snaz sa zit pre pritomnost, lebo ked sa budes stale zamyslat nad buducnostou, tak ti ta pritomnost bude utekat:) Pokym vam to klape, nemate v posteli stereotyp, tak ti neostava nic ine, nez verit, ze ti za inou kvoli sexualnym radovankam neodbehne (a ver tomu, ze potom by to zrejme velmi lutoval). A keby si niekedy nadobudla pocit, ze ho to prestava bavit, tak vybal nanho vsetky zenske zbrane a zacnite dako experimentovat:)) Ja viem, ze mas obavy,ze co ak raz naozaj bude chciet vyskusat nieco nove, ale ide o to, ze ty teraz s tym nic nenarobis. Preto ti odporucam uzivat si tie krasne chvile s nim a zabudnut na to, ze co ak?..
raz tu uz bola takato tema
www.zdravie.sk

Zalaskovana

hmm..je pravda ze to ze predomnou nikoho nemal a to je asi chyba,lebo kazdy chalan chce mat najviac bab v posteli. a on je krasny..model, kazda baba by sa donho zamilovala.aj ked mozno teraz je zamilovany tak urcite ho to prejde a ja sa bojim co budem potom robit.lebo ineho uz nechcem:(

alz-bee

No a este k tomu, ze nemal pred tebou ziadny iny sexualny vztah...tak v tom mam taky nazor, ze skor, ci neskor ho to mozno bude lakat vyskusat cosi ine...hovori sa, ze mladi chalani by sa mali vyburit pred tym, nez si zacnu vazny vztah. Tak ale vies, kazdy je iny a to, co na niektorych mozno plati na 100%, tak to na tvojho priatela nemusi platit vobec:)

alz-bee

Pozri, uprimne-ano,podla mna existuje aj laska na cely zivot, ale podla mna je to len mizive percento ludi, ktori si fakt sadnu a budu sa milovat uz navzdy. neviem, mozno som pesimistka, lebo nepochadzam zrovna z rodiny, kde by som videla, ako sa rodicia lubia, ba prave naopak-boli len same hadky. A dost ma to v zivote ovplyvnilo. Na lasku sa divam uplne triezvymi ocami. Take blaznive zalubenie som zazila naposledy v puberte...ja som taka, ze aj teraz sme sa s priatelom nevideli uz mesiac a nevyplakavam za nim. Chyba mi, ale beriem to tak, ze ved sa coskoro stretneme, tak aj tak nic nedosiahnem placom. Ale napr. moja sestra mala vztah tri a pol roka...vsetko bolo idealne, planovali spolocnu buducnost a nakoniec sa rozisli. A teraz ma druheho priatela,s ktorym bude tiez uz temer tri roky, aj spolu byvaju a vyzeraju byt stale zalubenejsi a zalubenejsi:) Sestra je v tom taka citlivejsia, ze aj ked s priatelom nebola tyzden, tak uz vyplakavala...Podla mojho nazoru proste v 90% sa pariky, ktore spolu zacinali v mladosti rozidu...dovodov moze byt nekonecne vela.Ale vravim, ja som proste v tomto smere strasna realistka (pesimistka) a ked je clovek uprimne zalubeny, tak samozrejme si dokaze s tym druhym predstavit byt aj cely zivot. Avsak casto pride postupne vytriezvenie...treba sa ale spytat nasich starych rodicov, ako to oni spolu vydrzia aj 50rokov tahat:)) V com spociva ten trik:)) Kazdopadne vam prajem, nech je tvoja a priatelova laska naozaj ta prava, lebo nie je asi nic krajsie,ked sa clovek s niekym citi ako v siedmom nebi:))