Ako povedat rodicom...

klarikaa

a to si sa donej aj spravil tie dva dni po? lebo aj my to vtedy robime bez kondomu ale urobi sa mi na brusko...tak ci sa mam aj ja bat

pejko112

dva dni po menstruacii su ze vraj neplodne dni vtedy bez kondomu ...doteraz sa nic nestalo vzdy kramy dostala ...a inac vzdy s kondomom ...ale neviem o tom ze by sa pretrhol alebo nieco ..asi nevysli tie neplodne dni alebo ja nevieeem :(

pejko112

dik za rady ..drzte palce najviac sa bojim reakcie ako tych ostatnych veci..bo mama mi furt hovorievala ,ze nech len nieco vyparatime:)...vlastne ani neviem ako sa to stalo ...nuz aleco uz ..uz nenarobime nic...a lubit sa luubime velmi..sme spolu pol roka ..hmm takze bude rodinny mejdan :P

brieta

Nic hrozne sa nedeje,my sme boli presne ten isty pripad,ja som to normalne doma oznamila,radostne a manzel-vtedajsi priatel to zatelefonoval svojim rodicom lebo byvali daleko.
A nasetrene nemame doteraz,ono vsetko pride akosi neskor same aj zariadenie aj ine dolezite veci,najdolezitejsie je aby ste boli zdravi,lubili sa a mali zdrave krasne babatko.ved je splodene z lasky
:-)