zdravim ...potrebujem radu ..ako povedat rodicom ,ze s priatelkou cakame dieta ..? ja mam 20 ona 22..nic nasetrene ..:-/
Ako povedat rodicom...
tak ono to budete vedit az zajtra oficialne, takze ste podla mna mohli s tym oznamenim pockat...ale vasa vec...inak tak uz sa stalo...je sice smutne, ze nemate peniaze a stalo sa vam to,ale spat to uz nevezmete...tak vam drzim palce a verim ze rodicia vam pomozu urcite...ved sa snad potom postavite na vlastne nohy.....
nooo citam to tu cele, ja som zvedava ako to dopadne. Ale myslim, ze uz ste dospeli, tak yb nemal byt problem. Som zvedava co napises ako to vzali, ked prides:-) A inak drzim palce, aj tomu malickemu:)
fakt dik..dost mi pomohlo co tu citam.. a inac ona to uz svojim povedala ..akurat idem ku nim ...no som zvedavy ..ja to poviem nasim dneska vecer a toho sa nebojim pani mama troska bude stresovat ...ale bolo uz aj horsie ...fakt dik vsetkym
To s tou kasou bolo zle napisane,ale ved si isto pochopil.A este nieco.My sme na tom financne boli velmi zle,ale sme tu a nic nam nechyba.Potom budete riesit,ked budu problemi.Teraz sa tym nezatazujte.
Ahoj Pejko.Ja som mala 26 a moj manzel 21 a poznali sme sa 5 mesiacov ked som ostala tehotna.Ja som uz sice mala cas,ale manzel mal karieru pred sebou.Nebali sme sa reakcie rodicov a ani vy nemajte strach.Prva reakcia rodicov je vzdy viac menej sok,nic viac,ale ak ste rozumni a vysvetlite im to,ze sa mate radi,ze aj ked to prislo skor ako ste planovali,ze to chcete zvladnut a ze by ste boli radi,keby vam s tym rodicia pomohli.Vysvetlite im,ze nejde o financnu pomoc,ale pomoc s dietatkom.Nech ale zareaguju hocijak,o par dni bude dobre.Mne mama doteraz hovori,ze si viac vychutnala svoje vnuca ako svoje deti.A aj pre nu to bol sok,aj ked som mala 26.Hlavne pri akejkolvek reakcii,nesmiete stratit hlavu a nieco rodicom vykrikovat v zneni-vy nic nechapete,my vas nepotrebujeme,my to zvladneme aj bez vas,lebo naozaj nie je nad rodicovsku pomoc.Pokial mate dobre vztahy a tie vam ostanu.Takze drzim palcr a nezabudni,ze ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa je.A to je svata pravda.
no jak pride tak odide hlavne ze sa lubite aj ked pol roka je sakramensky malo ale aspon ze sa k tomu staviate zodpovedne aj ked si myslim ze by bolo lepsie ak by ste to oznamili kazdy svojim rodicon zvlast neviem myslim ze by ste nemali osobne je to sice hrdinske ai ju v tom nechces nechat samu ale aj tak si to myslim
drzim prsty, nech to vsetko predychaju co najskor a co najlepsie..nebojte, bude dobre, aj ked to mozno bude sok a budu vyvadzat, casom sa to iste da do poriadku..aj u nas to tak bolo a tiez sme neboli nast rocni, ked sa nam postastilo babatko..a teraz sa o malu svokrovci idu potrhat a moji rodicia ju velmi lubia, moja mamka by za nu aj zivot dala!tak sa drzte.. :)
tehotensky test vysiel pozitivny...k lekarovi ide v utorok..a radsej by som bol keby to bolo to malé ako keby jej zistil nieco ine..bo test moze vyjst pozitivny aj vtedy jak by mala cystu na vajecniku ...alebo aj mimomaternicove tehotenstvo ..snad to bude len to malé..aa klarikaa ..no spravil som sa do nej ..no ..ale doteraz celeho polroka sa nic nedialo vzdy to dostala v pravy cas aj ked som to nechal v nej ..teraz sme zacali pouzivat aj viacej kondomy a myslim ze tu asi vznikla nejaka nehoda..rodicom to ideme povedat takto o tyzden v nedelu...drzte palce..najviac sa bojim reakcie jej rodicov ..o mojich nejde tych nejak ukludnim ...ale ona bude mat asi doma peklo ..to ma najviac.. serie
pejko a ako teda moze byt tehotna ked ste to robili s kondomom?netesite sa zbytocne?
a mate to vobec aj gynekologom potvrdene?ak nie tak len urcite nestresujte rodicov a tuto spravicku si nechajte najprv potvrdit.co ste blazni?