poculi ste o vysetreni BIOREZONANCIOU?
prave pred sebou drzim prospekt o takejto moznosti liecbe, kde sa pise co vsetko ukaze pocitacova biorezonancia, co sa tym da odstarnit, co zlepsit a podobne..
citam, ze sa jedna o Body- Care centrum v BA..
ma niekto skusenosti? vie mi o tom povedat niekto aj viac?
rozmyslam, ze by som to skusila.. pise sa, ze diagnostika je zdarma..
v poslednej dobe ma trapia bolesti v oblasti obliciek, mocoveho mechura a vajecnikov.. tak by som bola rada, ak by to pomohlo..
dakujem za kazdy nazor!
Biorezonancia
poznáte niekto toto?: hippokratin.sk bola som na vyšetrení a teraz som začala s terapiou, ktorá pozostáva s kúpeľov, kde sa do vody pridáva prísada, ktorú mi oni vyhotovili
nenalete na drahe hluposti. su to zbytocne vyhodene peniaze. nefunguje to .. uz len tie presladene reciciky, ake je to super uzastne a nic s atomu nevyrovna, o ktorych sa docitate v tych letakoch , hovoria o doverihodnosti tejto metody..
Blud!
Vynasli to nemci v 77om a v USA su dokonca zakazane, je to pseudoveda vymyslena prisluhovacmi Scientologie... OMG vy naivky
BIOREZONANACIA? VAZENI ABSOLVOVALA SOM JU TYZDEN PRED MAGNETICKOU REZONANCIOU AKO PREDPRIPRAVNE VYSETRENIE PRED OPERACIOU KOLENA. HM, MAGNETICKA REZONANCIA ODHALILA V KOSTI NEZHUBNY NADOR A VAMI OSPEVOVANA BIOREZONANCIA NIE, AKO MI TO VYSVETLITE? PRI BIOREZONANCIE MI UKAZALO JEDINE ZE MAM NABEH NA KRCOVE ZILY, SMUTNE.
Dobrý deň. Mám pred sebou leták o vyšetrení Biorezonanciou, čítam vaše príspevky, ale sa nemôžem rozhodnúť, lebo vyšetrenie je dosť drahé. Jeden orgán je o ničom a na celé telo nemám peniaze.Budem sledovať vaše skúsenosti a potom možno, že niečo si ušetrím a skúsim to. S pozdravom
bbmamina.
ahojte , napíšte mi prosím aké ste mali reakcie a koľko trvali najmä pri komplikovanejších prípadoch , ja mávam veľké bolesti a rozhadzuje mi dosť organizmus a trvá to už mesiac , neviem či mám pokračovať
Biorezonanciu robia napriklad v tychto centrach : www.azet.sk .
Ak ste z BB alebo okolia, skuste toto, ja sa po liečbe cítim oveľa lepšie a mám to blízko. Robia tam aj tzv. nutraceutické poradenstvo, tie výrobky, ktoré mi odporučili, majú klinicky overené účinky, fakt dobrá kombinácia...