poculi ste o vysetreni BIOREZONANCIOU?
prave pred sebou drzim prospekt o takejto moznosti liecbe, kde sa pise co vsetko ukaze pocitacova biorezonancia, co sa tym da odstarnit, co zlepsit a podobne..
citam, ze sa jedna o Body- Care centrum v BA..
ma niekto skusenosti? vie mi o tom povedat niekto aj viac?
rozmyslam, ze by som to skusila.. pise sa, ze diagnostika je zdarma..
v poslednej dobe ma trapia bolesti v oblasti obliciek, mocoveho mechura a vajecnikov.. tak by som bola rada, ak by to pomohlo..
dakujem za kazdy nazor!
Biorezonancia
samé zlé skusenosti. kto to nevie ten len zarába, kto sa tomu rozumie pomáha. na slovensku chce každy zarobiť za každú cenu a v hlave má prázno tak škodí tým ktorí sa alternatíve venujú seriozne a pomáhajú. škoda a že to nerobia lekári? no načo by sa učili niečo nove ale tých pár čo sa nebojí a chce, dosahujú dobré vysledky. nikto nie je absolutne v poriadku biorezonans nájde odchýlky zdravia ale riešiť ich treba vedieť komplexne a hlavne cez energetiku bunkových systémov, všetci to riešia bez určenia vzniku príčiny a potom to nefunguje. biorezonans dokáže upraviť chybné vibrácie bunkových systémov, ktoré vykázali problém a všetko ostatné je podpora. nerieši poškodenie ako natrhnutý sval.treba to vedieť nadstaviť.
Je to tak ako píše ČIKO z 23,4,2012 . Súto podvodníci. Bola som na tej ich
Biorezonancii zaplatila som 75 euro a dokonca som im aj roznášala letáky
za ktoré mi nezaplatili. Zatajujú sa. Čiko, aj vy ostatní poraďte čo robiť.
Nič som zatiaľ nepodnikla /myslím tým políciu/, lebo si myslím žeby som
nepochodila, a ešte odišla s hanbou za svoju naivitu.
čiko, asi mas pravdu. cela rodinka:
Pozor sú to podvodníci/matka,dcera otec/ byvaju v Bernolakove. Na uvedenej adrese Škultetýho 1 -BA už 3 mesiace neexistuju a ani telefony needvíhaju. Su dlžny ľudom peniaze za prácu, ktorú pre nich robili a nevyplacaju. Ruky preč od Body care na Škultetýho ul. BA.
Kazdemu tam nieco najdu....napr ze mas zanesene crevo a ty tam potom chodis kazdy mesiac na kontrolu...co zase stoju nmale peniazee...a musia drzat prianu dietu..ktora sa u mna prejavila strasnou slabostou. .....stale unavena....no ja som to po prvej kontrole vzdala...dost skoro som sa spqmatala..
Vyhodene peniaze!!
Bola som na tom v ZA....PEKNE NA TOM ZARABAJU..MNE ABSOLUTNE NEPOMOHLI... Smutne ze na tom tak ryzuju....len sa mi rozhodil organizmus
potvrdzujem,že sú to vyhodené peniaze.Mám vlastnú skúsenosť.
Sú to podvodníci a naozaj vyhodené peniaze
Naozaj je to hlúposť a vyhodené peniaze?
Naozaj je to hlúposť a vyhodené peniaze?