Zdravím. Všade po nete teraz beží reklama na lubrikant durex play O. Malo by to zlepšiť ženský orgazmus. Má s nim niekto skúsenosti?? Je to dosť drahé a neviem či do toho ísť... Dík
play O
www.google.sk
napr tu, mas tu obchodov s tym aspon 10
a kde to dostat kupit ??
som baba a s priatelom sme sa rozhodli, ze si to kupime...ja plna ocakavani...nic z mojich ocakavani sa nenaplnilo, prislo mi to ako stiplava zubna pasta no nie urcena na zuby :)) ako by som si chladivy masazny gel na chrbat natierala inam..orgazmus mi to dokonca oddialilo...asi je to individualne...pre nas vyhodene peniaze
asi si to aj ja kupim a uvidim ked to teda tak vychvalujete :-) a tvoja priatelka nemala problem predtym?
stalo to tusim okolo 15e.. ale co som si vsimol sa priatelke reakcie tak to stalo za tie prasule.. treba kupit a vyskusat hehe
aj mna by zaujimalo, ci to vobec funguje...
a koľko to stálo? A ozaj to fungovalo?
tak som to nakoniec kupil.. vo velkej krabici je malicka nadobka priesvitneho gelu a musim povedat, ze to slavilo velky uspech.. :-)) staci naniest malicko na jeden specialny zensky "bod" a jemne masirovat... robi to vraj zazraky ;-))
hellou :) ja som dostala Play O od mojho priatela na Valentina a je to zaujimava hracka... s tymto je to uplne o niecom inom... ked som si to robila sama bolo radost zit :D neopisatelny pocit... klitoris je citlivy potom na kazducky dotyk a prijemne chladenie je uplne vzrusujuce... nuz, velmi rychlo som to minula :D
tak som to prečítala na www.durex.sk
je to zaujímavé, ale drahé. som tiež zvedavá, či to niekto vyskúšal. A dá sa to vlastne použiť ako klascký lubr. gel, aj do vnútra?