play O

naivna

som baba a s priatelom sme sa rozhodli, ze si to kupime...ja plna ocakavani...nic z mojich ocakavani sa nenaplnilo, prislo mi to ako stiplava zubna pasta no nie urcena na zuby :)) ako by som si chladivy masazny gel na chrbat natierala inam..orgazmus mi to dokonca oddialilo...asi je to individualne...pre nas vyhodene peniaze

dedkozvedko

stalo to tusim okolo 15e.. ale co som si vsimol sa priatelke reakcie tak to stalo za tie prasule.. treba kupit a vyskusat hehe

dedkozvedko

tak som to nakoniec kupil.. vo velkej krabici je malicka nadobka priesvitneho gelu a musim povedat, ze to slavilo velky uspech.. :-)) staci naniest malicko na jeden specialny zensky "bod" a jemne masirovat... robi to vraj zazraky ;-))

Tee

hellou :) ja som dostala Play O od mojho priatela na Valentina a je to zaujimava hracka... s tymto je to uplne o niecom inom... ked som si to robila sama bolo radost zit :D neopisatelny pocit... klitoris je citlivy potom na kazducky dotyk a prijemne chladenie je uplne vzrusujuce... nuz, velmi rychlo som to minula :D

ivka.

tak som to prečítala na www.durex.sk
je to zaujímavé, ale drahé. som tiež zvedavá, či to niekto vyskúšal. A dá sa to vlastne použiť ako klascký lubr. gel, aj do vnútra?