ahojky..poradí mi niekto,,, SOM Z MANžELOM Už xx ROKOV A EšTE SOM S NíM NEZAžILA ORGAZMUS..MOžNO JE TO TýM žE SA STáLE PRED NíM HAMBíM PREJAVIT SA NAPLNO?? ALE ZAKAžDýM KED SI TO ROBíM SAMA čI VAGINáLNE ALEBO ANáLNE DOSIAHNEM ORGAZMUS...TAK KDE JE CHYBA???
VIEM SA SPRAVIT LEN SAMA
presne si to uhadla nedokazes sa pred nim uvolnit skus ist na disco zatancovat si to pomaha zenam uvolnit adrenalin prekrvit cast panvy a trosku alkoholu ale nie vela a mozno sa potom viacej uvolnis
no je to urcite tou hamblivostou alebo tym ze je fakt nesikovny v posteli:P radil by som skusit trochu popit alkohol aby si sa vedela odvazat, ak nepomoze je to v manzelovi:P...
ahoj lienkammm je možnosť taka ze sa stale habis preukazat co v tebe je alebo si nevies naozaj vychutnat plnohodnotny sex s tvojim muzom...moznoze mylsis na nieco ine a nesustredenost ta nevie priniest do skveleho pocitu s chlapom...tak isto ako sabinka moj chlap by to nezniesol keby ma on nespravil...vzdy to musi byt tak aby to dokazal a on to vzdy dokaze.takze to je asi vsetko...pekny den.)
A mala si orgazmus s inym niekedy? Ja mam podobny problem...ale to ma vela zien.. Ja partnerovi pri tom pomaham, teda sebe, inak by som orgazmus nemala...
si normalna hambis sa pred vlastnym muzom a to akoze jemu ani vobec nevadi ze ta nevie urobit sak moj by sa zblaznil od zufalstva to akoze 20 rokov ste spolu a to v tej postely co robite kukate na seba tak ku orgazmu neprides ale ked tu pises o anale tak nemas problem experimentovat to zas ja anal ani nahodou n to boli a raz nechapem jak to dokaze dakomu rozkos priniest
v tom ze sa po tych xx rokoch sa este stale hambis pokial to neprekonas si to naplno neuzijes