VIEM SA SPRAVIT LEN SAMA

mircoMY33

presne si to uhadla nedokazes sa pred nim uvolnit skus ist na disco zatancovat si to pomaha zenam uvolnit adrenalin prekrvit cast panvy a trosku alkoholu ale nie vela a mozno sa potom viacej uvolnis

nounou

no je to urcite tou hamblivostou alebo tym ze je fakt nesikovny v posteli:P radil by som skusit trochu popit alkohol aby si sa vedela odvazat, ak nepomoze je to v manzelovi:P...

molinka

ahoj lienkammm je možnosť taka ze sa stale habis preukazat co v tebe je alebo si nevies naozaj vychutnat plnohodnotny sex s tvojim muzom...moznoze mylsis na nieco ine a nesustredenost ta nevie priniest do skveleho pocitu s chlapom...tak isto ako sabinka moj chlap by to nezniesol keby ma on nespravil...vzdy to musi byt tak aby to dokazal a on to vzdy dokaze.takze to je asi vsetko...pekny den.)

engelchen

A mala si orgazmus s inym niekedy? Ja mam podobny problem...ale to ma vela zien.. Ja partnerovi pri tom pomaham, teda sebe, inak by som orgazmus nemala...

sabinka..

si normalna hambis sa pred vlastnym muzom a to akoze jemu ani vobec nevadi ze ta nevie urobit sak moj by sa zblaznil od zufalstva to akoze 20 rokov ste spolu a to v tej postely co robite kukate na seba tak ku orgazmu neprides ale ked tu pises o anale tak nemas problem experimentovat to zas ja anal ani nahodou n to boli a raz nechapem jak to dokaze dakomu rozkos priniest