Farmako-terorizmus útočí na imunitu a pankreas

Príspevok v téme: Farmako-terorizmus útočí na imunitu a pankreas
m. novota

Farmako-terorizmus útočí na imunitu a pankreas.

Za očkovanie Dultavaxom (Polio virus), Prevenar, Pneumo 23 (pneumokok), by mali začať procesy podobné Norimbergským, pretože ide o násilnú genocídu.

Multimiliardové zisky z predaja vakcín Dultavax neberú ohľad na nežiadúce účinky, ktoré potencujú cukrovku a ktoré prinesú "kolegom genocídy" ďalšie multimiliardové zisky z predaja inzulínu.

Uvedené obchody s Dultavaxom aj Inzulínom sú tiež dôležitým nástrojom tvorby HDP mnohých krajín sveta, nehľadiac na spôsobovanú genocídu, ktorá je mnohým vládam doporučovaná WHO v rámci "humánnej" strašiacej kampane o chorobách zapríčinených polio-vírusom.

Preto existujú propagačné agentúry WHO a jej podobné, a preto existujú ministerstvá zdravotníctva, aby napĺňali rozpočty krajín aj prostredníctvom predaja Dultavaxu a jeho nežiadúcich účinkov, ktoré neskôr zabezpečia obchody s inzulínom.

Ide o genocídu, žehnanú vládami mnohých krajín sveta, vrátane Slovenska.

Preto sa točia miliónové filmy rôzneho žánru tvoriace srdcervúce kladné image zdravotníkov, dotované finančníkmi ovládajúcimi farmakokartely, aby svetová mienka bola na strane výroby a použití vakcín.

Toto je farmako-terorizmus za spoluúčasti WHO aj mnohých vlád, kde prevláda enviromentálno-imunitná negramotnosť a absencia vnútornej kultúry.

Pozri:
-odkaz odstránený-

m. novota

Tomu čo oslovil nás "magori", ktorý si myslí že lekár je automaticky autorita, potom:
autorita je pravda alebo pravda je autoritou ?

miškovamama

Vážená pani dr. Veselá. To, čo ste napísali, je niečo hrozné. Svoje vlastné deti neočkujete a tie, za ktoré Vám platia, tak tie očkujete napriek tomu, že to škodí ????????????? To je sila.

MUDr Veselá

Vážení, ako pediatrička denne aplikujem vakcíny !!!
...ale treba predovšetkým dodržiavať zákony, takže ak sa ma aj opýtajú na nežiadúce účinky, odpoviem "JE TO POVINNÉ HOCI ABSURDNÉ".
Ak sa aj vyskytnú následne problematické účinky, vôbec sa netrápim, že vakcína ublížila, lebo tak konať musím.
Vlastné deti ale radšej neočkujem, lebo viem, že vakcíny sú neúčinné a viacej škodia.

ke

Toto vôbec nie je paranoja, ale naopak iba trochu pootvorené tabu, ktoré v skutočnosti je oveľa zákernejšie až vražednejšie všade tam, kde ľudia sú zaslepený rôznymi TV kampaňami alebo filmami bez vlastného sebapoznania, bez vnútornej kultúry a bez snahy mobilizovať vlastnú imunitu, a kde plne dôverujú farmakomedicíne a jej zdravotnému servisu.
Ide o celosvetovú enviro-imunitnú negramotnosť.

cohen

Veď "odborníci" na očkovanie chcú tiež zarobiť ako dealeri vakcín, aj keď ani nevedia, že imunita reaguje rozdielne, bez receptorov príslušných slizníc, ktoré ak budú neskôr napadnuté prirodzenými patogénmi, tak nebudú už vedieť primerane reagovať a vzniknú alergické reakcie.