OBRIEZKA

Giuseppe

Ahoj neppochopeny, neviem preco riesis nieco co nieje problem, co na tom ze mas obriezku. Ak ta tvoje dievca ma rado nebude to riesit, aj ked je pravda ze u nas obriezka nie je bezna. Čo sa tyka tych 15 cm bud v pohode je to normalna dlzka penisu. Ja poznam aj chlapcov kt maju iba 13( nevidel som, len to hovorili) a neriesia cm, okrem dlzky je dolezite aj to co s tym dokazes, Cm v nohaviciach nie su vzdy dolezite. A co sa rastu tyka necakaj ze ti dorastu este 2cm, bude to max nejake mm.

edgar20

obriezku ma (podla mna) mozno uz aj miliarda ludi (zidovski-moslimski muzi/chlapci), nikto z toho este neochorel... a tvoj vtak este dorastie a keby aj nie, zalezi aj od hrubky a aj tak mas asi uz priemer, tak urcite nemusis byt zufaly...

co sa vie, ze bude trochu viac necitlivy casom... co len predlzi sex (ked ho zacnes mat casty) co baby urcite ocenia (oni to potrebuju robit dlhsie)

kaktuska

Jasne ale nerob z toho dramu povedz jej to tak normalne v klude a hlavne jej vysvetli ze to nijak neovplyvnuje cinnost ani nic podobne a navyse to ma velke vyhody! Kludne si precitaj o tom viac na googli je popisanych clankov na tuto temu neurekom.

nepochopeny

no tak fakt diky za podporu mam holku teraz a mam problem sme spolu mesiac a nwm mam jej to povedať alebo niečo take?

kaktuska

Ja si myslim ze to fakt obriezkou nie je, nema ti ako ovplyvnit rast ani len tvar penisu. Dokonca ma mnoho vyhod ako mensia zachylnost na ochorenia mocovych ciest, lahsia hygiena (vraj su obrezani muzi vonavejsi;-D) a hlavne mensia nachylnost na prenasanie virusov sposobujucich rakovinu krcka maternice... velke plus z pohladu zeny! A tak ci tak by sa ti pri sulozi zalud odokryl takze az taky velky rozdiel to nie je. Len pekne vyckaj kym sa dovyvijas a nestresuj! Urcite to nie je hendikep.

nepochopeny

ale mne ako keby ani nerastol to je chore a nwm či to nieje tou obriezkou a takže tebe by obriezka problem nerobila?