Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko krat by sme denne mali jest

Helus

Aj ja sa pridam k tebe s tym stravovanim,paci sa mi to,tiez nechcem mat po diete jo jo.A to vyzera na stravovanie na cely zivot.

erika0906

mne sa podarilo za rok zo 70 na 58.. je to uzasny pocit... ovela lahsie sa mi kupuje oblecenie a nemam tolko zbytocnej slaniny na sebe.:)
Mne pomaha ak vela pijem jem sice sladke ale hlavne este pred obedom a nie vela, a potom jedavam najneskor o piatej siestej ako sa podari byt doma... a to som vobec nesportovala. maximalne obcas brusaky inak vobec vobec nic.. no a este hodiny tel vychovy..:)))mam 18 rokov..

datelinka

tak momentalone mam vahu 63kg a citim sa sqele...mne to toatalne vyhovuje a nemozem si to vynachvalit a super som schudla....takto sa mienim stravovat do konc zivota...je to zivotny styl...noie modny hit mam kopec energie a aj plet sa mi upravila...este mam trocha akne ale nie ako som mavala

majkaaa

Zvedavec má pravdu,trikrát je málo. Bude jojo efekt. A Ďatelinka,vynechávaš raňajky,o desiatej je už neskoro. Zásadná chyba. Koleduješ si o jojo efekt.

zvedavec

kto sa pridá je blázon, 3-krád denne jesť je dosť málo..
treba jesť minimálne 5 až 6-krát do dňa,a to hlavne pri chudnutí .

Šrotac

Ja mam vysku okolo 172 cm a vazim 60 kg. Potrebujem este pribrat tak mi poradte kolko krat denne mam jest aby som pekne priberal a vyrovnal sa kylami vyske, ale mam len 16 rokou taze ked budem rast .. chcem este stale priberat. XD

datelinka

salat myslym cinsku kapustu pol cibule,1`,paradajku,1 uhorku,1papriku mozno redkovku vsetko co je po ruke a co sa tyka bieleho jogurtu vies je mi to jedno...ja som uz o tych dietach a co mas a nemas a ako tolko nacitala ze teraz ludovo povedane to mam niekde nechcem skoncit ako nejaky uboziak kto pocita kazdu kaloriu vazi prestne na deko a stale sa lakomi....tak to nie je mi to jedno kto si co mysly...a ako by som to ,,spravne,, mala robit ja som takto stastna a mi to vyhovuje :)

wikush

datelinka,
vidim, ze mas kazdy vecer zeleninovy salat.. tak porad, z coho pozostava tvoj salat, lebo vyzeras, ze ti ho dobre stravi aj s tou bielkovinou.. davas si don aj jogurt? lebo vacsina jogrutov patri skor do skupiny cukrov, tj. na rano po nasom :}

co sa tyka mnozstva porcii jedal za den, tak zavidim tym, ktori tvrdia ze jest viac nez 3x denne je pre nich uz moc, lebo ja sa naopak do jedla nemusim nutit, staale mam na cosi chut.. a medzi jedlami aj vela pijem, co mi spomaluje travenie.. cez bezny pracovny den stiham jest len 3x - vtedy mam potrebu dat si vacsie davky, hlavne pred robotou.. ale ked som doma, tak zobkam stale nieco nevarene lahsie stravitelne, alebo drzim detox od rana a na lacny zaludok davam enzymy a ine na precistenie a najem sa az o par hodin.. ale stale si myslim ze pitie vody a cajov medzi jedlami mi stazuje proces travenia, co myslite vy?