cervene flaky pod predkozkou

Príspevok v téme: cervene flaky pod predkozkou
fero121

zdravim,mam taky problem na pokozke za zaludom sa mi spravili cervene flaky,docital som sa ze to moze byt len nieco bakterialneho povodu ze vraj to nieje nic vazneho tak som si to 2 dni umyval a udrziaval v maximalnej cistote a zacalo sa to zlepsovat nebolo to take cervene ale dnes som si vsimol ze to opat zcervenelo a trosku sa mi zacala lupat pokozka..avsak nesvrbi ma to ani to nestipe(zatial)chystam sa za lekarom ale zaujimalo by ma ci niekto nemal podobnu skusenost ci nevie o co ide...vdaka za odpovede.

jules123

ja mam to iste co popisujete, a nic mi nepomaha stale sa to skor ci neskor vrati,vsetky vysetrenia mam zasebou a doktor len o obriezke sniva a ja neviem co mam robit

martin 31

zdravim fero ja mam ties taky problem a musim si vzdy umivat alebo kupat sa vimocit .tuto chorobu v pakystanu aindii nemaju lebo oni si robia obriesky este sa len narodia ,vsetky moslimske krainy to tak robia z chlapmy .ja som ties na tom rozmislal lebo tu kde zijem ja to robia zadarmo ale sa bojim ze to bude velmi boliet

nepodstatne

ja mam nieco podobne. najprv to bolo male cca 0,5 cm a potom sa to zvacsilo asi na pol predkozky...trva to uz asi 5 dni. umyvam sa pravidelne kazdy den a stale nic...robi sa mi na tom biely povlak trochu to stipe a svrbi...mam strach ze je to nieco vazne pls poradte mi co s tym robit...vopred dakujem :)...nie sex som nemal