Caj na podporu ucenia. Existuje taky?

LMarika

Ten Termojetics je od firmy Herbalife. Je predrazeny jak svina. Primalo muziky za privale penazi. Nekupuj si nic od tej firmy, nestoji to za tie prachy a vysledky aj tak neuvidis. Nech si dealer robi prcu z ludi niekde inde a nie na tomto fore. Ja by som ti poradila take malickosti, ktore su uplne zadarmo. Po prve, dopraj si dostatok spanku. Prestan chodit po diskotekach a po zuroch a dbaj nato, aby si spala aspon 8 hodin denne, idealne v noci, ked je tma. Nocny spanok je kvalitnejsi a lepsi ako denny. Pocas nocneho spanku sa dychanim z tela vylucuju take latky, ktore su jedovate pre oblicky. V case denneho spanku sa nevylucjuju. Zbadala by si to, keby si robila nocne. Sice by si spavala aj 12 hodin denne ale cez den a nie v noci a citila by si sa unavena a otravena. Po druhe, zacni cvicit, nemusis vela. Daj si zavazok, ze si kazde rano po zobudeni 10 minut zacvicis. Kliky, drepy, brusaky, nieco na zadok a skoky na svihadle. Okrem toho aspon 2x tyzdenne beh. Ak mas tu moznost, chod si zabehat do prirody. Tam sa ti okyslici mozog a bude aj lepsie pracovat. Po tretie, dorzuj pitny rezim. Pi hlavne vela vody a mineralky a uplne vyluc sladke napoje, ktorymi si mozes privodit akurat tak intoleranciu na sorbit a poskodit si crevny a traviaci system. Po stvrte, tie prachy, ktore by si vysolila za sprosty Herbalife, radsej investuj do svojho zdravia. Kup si v lekarni za 80 € Food detective test. Je to maly domaci test na potravinove intolerancie. Urob si ho a nevhodne potraviny, na ktore ti vysla intolerancia, zo stravy vyluc. Ak to urobis, stanu sa s tebou uzasne veci. Ak si doteraz prdela, tak prestanes, ak ta doteraz prehanalo po jedle, tak ta prehanat prestane, ak ta doteraz bolievala hlava, tak ta prestane... a aj kazivost zubov sa znizi, ak ta trapili pokazene zuby nahodou... Prestan jest sladkosti a makkucke croissanty zabalene v sacku, makkucke kolaciky zabalene v sacku a podobne hluposti. Su plne chemikaii, konzervacnych latok a sorbitu. Skus si co najcastejsie varit sama a jest cerstvo uvarenu stravu (nie vytiahnutu z chladnicky plnu afla toxinov). Strava dokaze zdravie cloveka velmi ovplyvnit, aj ked sa to nezda. Pokial hladas caj, skus si kupit v lekarni caj s ginkgom, mnohym ludom pri uceni pomohol, za pokus to stoji. Mne sice nepomohol a vzdy som od neho zaspala, ale to beriem ako moj subjektivny problem. Nemusi sa tykat kazdeho.

edward654321

Preco nieje vhodne pit caj z ginka dlhodobo? A nieco na podporu myslenia a sustredenia na kazdy den nepoznate? Vdaka

julinka5

Caj z ginka existuje. Ja som ho pila a pomohol. Ale nie je dobre ho pit dlhodobo. Tak isto tablety Ginko prim (co reklamuju)su dobre. A je aj cokolada Deli s guaranou. Je vela moznosti, staci si vybrat.

vonkajsiavyziva

ja by som ti odpuručila Termojetics, ja to beriem vždy keď sa učím - nespím v pohode aj do 3. Je zložený z 27 byliniek z číny. A keď si dáš k tomu ešte guaranu, ale prírodnú, nie od Wallmarku, tak si hore zaručnene!!!! viac info na: vonkajsiavyziva@centrum.sk

karco

urcite nieco kde je ginko. alebo mozes skusit aj niejake vitaminy aj ked ich odmietas. najlepsie take kde je magnezium, teda horcik.

zuzka*

Ginko biloba podporuje uceni a sustredenie takysto aj pamät.Je v podobe vyzivovych doplnkoch, aj som to brala pred maturami a pomohlo mi.Skus sa opytat v lekarni ci neexistuje aj caj z ginka.