Pigmentove skvrny - ako ich odstranit?

IvettstarS

Konečne mi niečo zabralo. Mne po vysadení HAK začali skvrny pod očami.Myslela som ze počas rokov zmiznu ked sa hormony upravia.Opak začali sa tahat dalej mala som ich po celych licach aj nad perou.Tá naštastie zmizla ale na lícach nie.Vyskúsala som vela krémov aj od koznej nič nezabralo.Tak som sa rozhodla pre IPL svetlo. Bola som zatial iba raz ale uz po prvej návsteve sú o 30% svetlejšie.Ten pigment sa spalil a zosúpal.O tyzden idem zase a celkovo chcem íst 4X tak uvidím po poslednom sedení aké to bude.Uz to neslo zakryt ani make upom a po prvom raze je to také svetle ze nič nevydno.Uz sa tesím na dalsie sedenie.Na krémy sa vykašlite to to škoda penazí treba íst do hlbky a kremy sú nato slabé.

Henrieta12124556

Bojujem nadmiernou pigmentaciou tváre
mám ich po celom tvári ale našla som krem v zahraničí ktor, pomáha používam13-dní a vyditelne zmeny viac info zašlem do mailu ,,
ja som sa rozplakala keď som každe rano zobudzala ze flaky myznú ze to pomáha ,,
cena 50€

mima 123

Cawte baby , bojujem uz dlho s pigmentami a objavila som kozmetiku rady esthederm white, pouzivam konkretne white system nocny krem a uz je leto a te fliaciky su naozaj v pohode, pouzivam to uz asi 3 mesiace a rozbijaju sa tie flaky uz to pomaly vyzera iba ako pehy, okrem toho ak mate paniku z mora a dovoleniek da sa zakupit aj kremik kt sposobi ze vam flaky nestmavnu a mozte sa k tomu doopalovat neskusala som lebo k moru nejdem ale isto skusim. Je to naozaj dost draha kozmetika ale po 6 r naozaj mozem povedat ze to funguje treba cas. Tak drzim palce

martttina

Mne zostali pigmentová škvrny po pôrode. Osvedčili sa mi v podstate dve veci – depigmentačný krém eucerin – objednávam iba z lekárne, je drahší, ale dá sa ušetriť cez -odkaz odstránený- a chemický peeling u kozmeticky. V kombinácii je výsledok veľmi dobrý.

Danulik2151

Ahoojte... Prosím vás trápia ma pigmentové škvrny ktoré mam na ramene a neviem či sa mi oplati kupit bielaci krem... Neviete mi poradit ktory by mi to aspon troška vybielil hm???...

modracik

Epiblanc neodstráni pigmentové škvrny.Oni sa totiž odstrániť ani nedajú, len sa nebudú rozširovať ďalej, stabilizovať stav sa dá.Epiblanc používať ako denný krém, ale tam treba aj opaľovací krém vhodný zvoliť-prírodný,vyživiť zvnútra organizmus a ideálne je aplikovť svetelnú terapiu bioptron.To doporučujú aj mnohí lekári,pretože je to zdravotnícky prístroj na regeneráciu buniek.Ak chceš viac info, napíš nameil.

panča

v prvom rade treba odstranit pricinu (zmena antikoncepcie, chranit sa pred slnkom). Potom su kremy s vysokym OF a kremy s bielacim ucinkom . fajn je aj chemicky peeling(ale ten az na jesen/zimu)-musis sa chranit pred slnkom