Jeden veľký a viacero rozširujúcich sa malých vredov

Príspevok v téme: Jeden veľký a viacero rozširujúcich sa malých vredov
inconnu

Dobrý deň. Môj problém je nasledovný, už niekoľko mesiacov mám okolo pohlavných orgánov jeden veľký a viacero rozširujúcich sa malých vredov. Bol som s tým u kožného, ktorý mi spravil testy na pohlavné choroby, dopadli negatívne. Odporučil mi potierať si vredy Belogentom a Imasolom Plus, ale účinok nebol žiadny. Neskôr mi predpísal Verrumal, čo je kyselina, ktorou som si mal vredy leptať. Nepomohlo to, akurát mi bolestivo vyleptalo okolie vredov. Doktor ma následne poslal ma do laserového centra, kde mi majú za ťažké peniaze tieto veci odstrániť, s tým že \"klasická liečba nezabrala\".
Ale tým sa predsa nevyrieši problém, vredy sa postupne rozliezajú a ja som zúfalý, priateľka so mnou odmieta spávať a už sa hnusím sám sebe. Mám si snáď každých pár mesiacov do konca života dávať na plastike odstraňovať tieto veci?
Prosím poraďte!

Plameniak 33

Ahojte mám problém po pohlavnom styku sa mi na penise spravil tvrdý bolestivý vred s ktorého tiekla biela tekutina.Šiel som doktorovi na podozrenie na syfilis dal mi antibiotiká a masť a potom ešte iné antibiotiká.Zobral mi aj krv a tá je negatívna.Teraz sa mi znova spravil ten istý vred a začali sa mi robiť na penise nejaké biele fľaky.Obávam sa že či som nedostal nejakú pohlavnú chorobu.Môžete mi pomôcť.Ďakujem

janíček555

Dobrý deň chcem sa spýtať po dlhej dobe som mal nechránený pohlavný styk a o 4-6 dní sa mi na penise objavil vred tak som si na to dal gáforovu masť potom som to vytlačil vyšiel akoby hnis teraz mi tam zostala malá tvrdá hľuza pri dotyku bolestivá.Využíval som aj jedno balenie Ciploxu 500 nieje to náhodou syfilis ak môžem poprosiť vyjadrenie nejakého lekára

romo86

ja mam presne taky isty problem jeden velky vriedok a pribudaju dalsie male a bol som aj u urologa ten ma poslal na kozne tak teraz cakam na 3.6 aby som sa dozvedel co povie kozna ale urolog povedal ze vypalit a toho sa dost bojim bo to musi asi aj dost bolet ci sa mylim ????

ak ma niekdo dake dobre rady prosim poradte chcem skusit vsetko aby to zmyzlo a az v poslednej moznosti dat to rezanie vypalovanie atd ..... cital som ze wartec creme by tomu mala pomoct pozna to niekdo ?

romo86

ja mam presne taky isty problem jeden velky vriedok a pribudaju dalsie male a bol som aj u urologa ten ma poslal na kozne tak teraz cakam na 3.6 aby som sa dozvedel co povie kozna ale urolog povedal ze vypalit a toho sa dost bojim bo to musi asi aj dost bolet ci sa mylim ????

ak ma niekdo dake dobre rady prosim poradte chcem skusit vsetko aby to zmyzlo a az v poslednej moznosti dat to rezanie vypalovanie atd ..... cital som ze wartec creme by tomu mala pomoct pozna to niekdo ?

gituška

ahojte aj ja mam taky isti problem nakolko som už vyskušala všetko pojde to dole na par dni a zas sa to obijavi už mi to lezie na nervy chcela by som sa toho konečne zbavit.

alz-bee

Ja osobne verim sile prirody a ked nezaberaju lieky, tak si treba obcas tou prirodou pomoct:)) je to ale na tebe, ci to vyskusas (kamarat sa tak zbavil kondylom, ktore su tiez riadne svine a nebol ani u koznej, ani ziadne lieky nebral)...kup si rastlinu aloe vera-normalne z kvetinarstva a odkrajuj si z nej listy a šťavu z nich si nanasaj na tie vredy.
Alebo potom je este aj tzv. vseliek Tea tree olejcek
www.australian-bodycare.sk
Drzim palce:))

anonym777

mal som podobny problem ale kondylomy koznej som chodil asi 2mesiace a po kazde mi to natierala nejakou zltou mastou ze to ma po case odpadnut,ale nic tak som pristupil laserom vela penazi ziadny ucinok az tekuty dusik raz a uz to nebolo tak vyskusaj toto

kamildu

Najskor ku koziarom. Je uplne bezne, ze v dermatovenerologii sa v diagnostike pouzivaju kremy a masticky a skusa sa, co zaberie. Vola som to diagnosis per exlusionem - teda vylucovacim sposobom. Co sa tyka vriedkom, nemusi ist ani zdaleka o SPD, teda nejake sexualne prenosne ochorenie, moze sa jednat dokonca o systemove ochorenie, ktore postihuje napr. gastroinstesinalny trakt. Skor by trebalo komplexne vysetrenie, popr. napis, ci nemas este nejake dalsie tazkosti okrem vriedkov.

gečko

kožný lekári sú najslabší lekári v celej medicínskej oblasti. oni len skúšajú masti jeden po druhej, že ktorá zabiere.
ale urológ alebo aj chirurg je lepší...
ja som mala tiež vyrážky, stále len: mastičky, krémiky. ak nezabrali vypálila mi ich dusíkom, to som ich mal zapálené tri týždne z toho. potom mi ich potrela nejakou kyselinou, skoro som odpadol, a mal som to spálené a vyleptané... no strach. Potom som išiel k urológovi. ten mi každú vyrážku rozrezal, vydezinfikoval, potrel niečím, zalepil a po dvoch týždňoch mi ta zaschlo . ale ja som to mal v slabinách.