DA SA SCHUDNUT 5 KG ZA 2 TYžDNE???
DA SA SCHUDNUT 5KG ZA DVA TYžDNE???
narkozka, mam 27r., ale problem s vahou uz od strednej skoly...nejak sa to na mna lepi....tyzden nejem po piatej, mam cca 2kg menej, ale dufam ze to pojde dalej. Ty mas kolko rokov?
natalik: jajaj:( poznam to, mame to v genoch ze sme silnejsie vsetky zeny...a moja kamoska sa napchava na desietu tri chleby, na obed si dava dva krat duplu, dame hamburgery a sladkosti a je chuda:( no niekto si to vie zariadit:) pomysli si ze ty si dobra v inych veciach a postava nie je to najdolezitejsie...kolko mas rokov?
pomože toto,zaručene :)ja mám už dolu 30 kíl a stravujem sa podla tejto stránky a jo-jo ŽIADNE
-odkaz odstránený-
no mam pocit ze to chudnutie je riadna makacka.......je nefer, ze nie som ako ine baby, ktore jedia kolko chcu a stale su stihke :-(((
korculky su velmi dobre na stehienka, no ja kvoli zdravotnym problemom uz nemozem korcule ale s nimi som schudla dest zo stehien a tiez sa mi spavnili lytka. svihadlo je tiez velmi dobre, ja teraz cvivim take zdvihacky na stehna, brusaky, drepy...
co este pomoze okrem nejedenia po piatej?? je dobre svihadlo? ja som zacala s korculami. :-)
vies co ja to dodrziavam asi dva tyzdne a uz mam tri kila dole. ale mam tiez velmi vela pohybu. inac ak chces viac tak na nejedenie po piatej je tu tema AKO SCHUDNUT. tak vela stastia:)
narkozka, mas este nejake tipy? nejem po 5tej treti den, pohoda, ale kedy budu vysledky??
natalik: ANO:)) ani ja som tomu najskor neverila ale robi to zazraky...
naozaj pomoze nejedenie po 17tej????